fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Tot a punt per la 4ª edició de la Nit de Tapes i Nit de Comerç -Economia- 05/10/2018

La Nit de Tapes i Nit del Comerç serà el dissabte, dia 6 d'octubre, de les 20 a les 24 h. Per una banda, està previst que 13 parades del mercat ofereixin una selecció de productes locals i artesans, en forma de tapes que aniran a 1, 2 i 3 €, i begudes a 1€. Per l'altra, s'ampliarà l'horari comercial fins les 12 de la nit, es muntaran botigues al carrer durant tot el dia i els comerciants del voltant del mercat podran treure els seus productes a l'entrada de la botiga. S'espera que 16 comerços es desplacin al casc antic i les zones designades.

Tot a punt per la 4ª edició de la Nit de Tapes i Nit de Comerç -Imatge 1-

La regidora de Comerç, Indústria i Mercat Municipal, Pilar Castillejo, va dir en roda de premsa que s'esperava una major afluència de persones degut a l'èxit de l'any passat, però que el trànsit no en resultaria afectat. A més, va subratllar la importància del comerç del centre: "Tothom coneix la rambla com a eix comercial, però volem reivindicar i visibilitzar el casc antic i els seus comerciants". A més de les parades, i hi haurà actuacions a càrrec de diverses associacions voluntràries a diferents punts de la població.

Vicente Mor, de l'associació de Paradistes, va reivindicar els beneficis de l'anterior edició, i com s'han adaptat al volum de persones: "Hem posat a sis persones a controlar l'entrada de gent, perquè altres vegades la gent no parava d'entrar al mercat. També hem augmentat la previsió de gènere, i esperem que vingui encara més gent".

La novetat d'aquest any és la Fira del petit comerciant, organitzada per la Unió de Comerciants de Ripollet. Està previst que fins a 15 parades, dirigides per infants amb supervisió adulta, venguin joguines i altres objectes de segona mà a preus simbòlics. El president de la Unió de Comerciants, Sergi Semper, subratllava que és una activitat educativa, i no lucrativa "Hem proposat l'activitat dels Petits Comerciants perquè els nens puguin entendre què és treballar, i a la vegada s'ho passin bé.".

Les actuacions es faran a la plaça del Molí, les pistes de l'ESBAR, el carrer Padró i el carrer Nou, a més del Mercat Municipal, on el grup 'Fenya Rai' tocarà durant tota la vetllada. Els carrers Padró i Nou restaran tancats, des de la rambla fins al carrer de Sant Joan (Padró) i fins a Anselm Clavé (Nou), on es podran fer degustacions als forns l'Alzina i La Salut, a més de trobar una oferta comercial molt interessant.

Les actuacions comptaran amb la participació voluntària de les entitats Ripollet Country Line Dance, The Fleky's Crew, Duo Fitness, Innedit Dance Complex, Gimnàs Gali, SB Dance i Associació Racons per Gaudir. A la rambla de Sant Esteve, a les 22.30 h, La Boutique de l'Asun farà una desfilada de moda, acompanyada de l'actuació de SB Dance. A les 23.15 h està prevista una actuació conjunta de totes les entitats a la plaça del Molí, com a final de festa.

A.B.AGENDA

Festival d'alumnes Dansa Jove Noelia España

Jugatecambiental Pinetons: "Mandales de natura"

Directes de Sam Viu: Larry Smith & Johnny Julià

Club de còmic infantil: "Els Mumin a la Riviera", de Tove Jansson

Inauguració de l'exposició Viu les puntes amb una altra mirada
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal