fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Titelles, teatre i música a la nova temporada del "Petit Mercat Vell" -Cultura- 04/10/2018

Una temporada més, l'Ajuntament de Ripollet porta al Teatre Auditori el cicle d'espectacles infantils "Petit Mercat Vell", que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. Aquest diumenge, 7 d'octubre, arrenca la programació amb l'objectiu de convertir aquest equipament del municipi en un referent de les arts escèniques per a públic familiar i infantil. Les obres, una al mes, estan adreçades a infants a partir de 3 anys i inclouen espectacles de titelles, teatre musical i música.

Titelles, teatre i música a la nova temporada del "Petit Mercat Vell" -Imatge 1-Titelles, teatre i música a la nova temporada del "Petit Mercat Vell" -Imatge 2-Titelles, teatre i música a la nova temporada del "Petit Mercat Vell" -Imatge 3-Titelles, teatre i música a la nova temporada del "Petit Mercat Vell" -Imatge 4-Titelles, teatre i música a la nova temporada del "Petit Mercat Vell" -Imatge 5-

El Centre de Titelles de Lleida serà el responsable d'inaugurar la temporada 2018-19, amb el seu muntatge de titelles "El petit elefant", diumenge, a les 18 h. Es tracta d'una adaptació del conte del mateix nom de Rudyard Kipling, on l'animal, molt tafaner, s'endinsa en la jungla per trobar resposta a totes les seves preguntes. És un espectacle recomanat per a infants de 3 a 8 anys.

"El vestit POP de l'Emperador" arribarà al Teatre Auditori diumenge 4 de novembre, a les 18 h, a càrrec de Roda Produccions. Aquesta obra de teatre musical amb molt d'humor, per a infants a partir dels 3 anys, narra la història d'un emperador a qui li agraden molt els vestits i vol fer-se un d'únic per a la gran passarel·la anual de la reialesa.

El 2 de setembre, a les 18 h, el Teatre Auditori acollirà la darrera producció de la companyia Com Sona: "Kaixes". L'espectacle combina la música popular i la cançó d'autor, on cadascuna de les peces esdevé un joc a través del teatre d'objectes. També s'adreça a infants a partir de 3 anys.

Les entrades dels espectacles es poden adquirir la setmana prèvia al Centre Cultural i una hora abans de l'espectacle a la taquilla del Teatre Auditori. També es poden adquirir al web del Teatre Auditori. El preu de les entrades és de 5 €, amb descomptes disponibles per a persones aturades, joves amb carnet d'estudiant o menors de 16 anys o persones discapacitades. En aquests casos, el preu és de 3,75 €.

El Passaport Petit Ripollet
L'Ajuntament de Ripollet, per segon any consecutiu, posa en marxa el Passaport Petit Ripollet. La iniciativa, destinada a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys, té l'objectiu d'apropar la cultura i els equipaments municipals als infants i les seves famílies.

El passaport acompanyarà les famílies durant tot el curs i, cada cop que participin en una de les activitats culturals de la ciutat en un dels equipaments municipals, se'ls segellarà la seva participació. Tots aquells infants que completin el Passaport rebran un obsequi a final de curs. El Teatre Auditori del Mercat Vell, el CIP Molí d'en Rata, la Biblioteca i el Centre Cultural són els quatre equipaments de la ciutat que s'han unit en aquesta iniciativa i que ofereixen les diferents activitats i tallers per gaudir en família.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal