fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'octubre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Obre la preinscripció dels Programes de Formació i Inserció del Patronat d'Ocupació -Economia- 24/09/2018

El Patronat Municipal d'Ocupaciˇ (PMO) iniciarÓ, la primera setmana d'octubre, dos programes de Formaciˇ i Inserciˇ (PFI). Es tracta dels PFI Auxiliar Imatge Personal: perruqueria i estŔtica i Auxiliar en activitats d'oficina i en serveis administratius generals. Els programes estan adrešats a joves de 16 a 21 anys, que no hagin obtingut el tÝtol d'ESO. TambÚ s'estÓ preparant un tastet d'oficis sobre alimentaciˇ ecol˛gica, que es posaria en marxa els pr˛xims mesos.

Obre la preinscripció dels Programes de Formació i Inserció del Patronat d'Ocupació -Imatge 1-Obre la preinscripció dels Programes de Formació i Inserció del Patronat d'Ocupació -Imatge 2-

L'objectiu dels PFI, que s'emmarquen dins el Programa Transicions Educatives, Ús proporcionar una formaciˇ bÓsica i professional adequada als alumnes per facilitar la seva posterior incorporaciˇ al mˇn laboral o reprendre de nou els estudis. Durant el curs 2017-2018, els PFI van arribar a les 31 inscripcions, de les quals 24 alumnes van finalitzar el programa i 15 es van presentar a les proves d'accÚs al Cicle Formatiu de Grau MitjÓ. La resta de joves es va reincorporar al sistema formatiu mitjanšant la inscripciˇ a l'Escola d'Adults o altres centres formatius.

Per a mÚs informaciˇ i preinscripcions, cal adrešar-se al PMO (c. De Sant SebastiÓ, 26). La preinscipciˇ estarÓ disponible fins a esgotar les places disponibles, un total de 15 per curs.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal