fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Obre la preinscripció dels Programes de Formació i Inserció del Patronat d'Ocupació -Economia- 24/09/2018

El Patronat Municipal d'Ocupació (PMO) iniciarà, la primera setmana d'octubre, dos programes de Formació i Inserció (PFI). Es tracta dels PFI Auxiliar Imatge Personal: perruqueria i estètica i Auxiliar en activitats d'oficina i en serveis administratius generals. Els programes estan adreçats a joves de 16 a 21 anys, que no hagin obtingut el títol d'ESO. També s'està preparant un tastet d'oficis sobre alimentació ecològica, que es posaria en marxa els pròxims mesos.

Obre la preinscripció dels Programes de Formació i Inserció del Patronat d'Ocupació -Imatge 1-Obre la preinscripció dels Programes de Formació i Inserció del Patronat d'Ocupació -Imatge 2-

L'objectiu dels PFI, que s'emmarquen dins el Programa Transicions Educatives, és proporcionar una formació bàsica i professional adequada als alumnes per facilitar la seva posterior incorporació al món laboral o reprendre de nou els estudis. Durant el curs 2017-2018, els PFI van arribar a les 31 inscripcions, de les quals 24 alumnes van finalitzar el programa i 15 es van presentar a les proves d'accés al Cicle Formatiu de Grau Mitjà. La resta de joves es va reincorporar al sistema formatiu mitjançant la inscripció a l'Escola d'Adults o altres centres formatius.

Per a més informació i preinscripcions, cal adreçar-se al PMO (c. De Sant Sebastià, 26). La preinscipció estarà disponible fins a esgotar les places disponibles, un total de 15 per curs.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal