fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 14 de desembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
La Comissió pel soterrament de l'autopista C-58 insisteix a la Generalitat en la seva petició -Serveis- 21/09/2018

El dimecres, 19 de setembre, es va tornar a reunir la Comissiˇ pel soterrament, recollint la peticiˇ del F˛rum Soterrem l'Autopista. La reuniˇ va estar encapšalada per l'alcalde de Ripollet, i comptÓ amb la presŔncia de representants de tots els grups municipals, la regidora no adscrita i ve´ns i ve´nes impulsors del projecte.

La Comissió pel soterrament de l'autopista C-58 insisteix a la Generalitat en la seva petició -Imatge 1-

Com a resultat de la reuniˇ, l'Ajuntament farÓ una peticiˇ formal al Departament de Territori i Sostenibilitat, per tal que elabori un estudi tŔcnic del soterrament de l'autopista. L'alcalde, a mÚs, adrešarÓ una carta al Conseller de Territori i Sostenibilitat, DamiÓ Calvet, convidant-lo a visitar Ripollet, per comprovar "in situ" l'impacte de la C-58 al nostre municipi.

Peticiˇ al Parlament

Responent a una peticiˇ del F˛rum, tambÚ s'elaborarÓ una proposta de resoluciˇ parlamentÓria que pugui ser aprovada per unanimitat a la Comissiˇ corresponent del Parlament de Catalunya. En paraules de l'alcalde de Ripollet, Jose M. Osuna, "aquesta proposta de resoluciˇ pretÚn que els grups municipals traslladin al Parlament la unanimitat que hi ha al Ple".

Aquesta proposta demana que el Parlament de Catalunya consideri el soterrament de l'autopista al seu pas per Ripollet com una actuaciˇ prioritÓria per reduir els impactes negatius que aquesta genera. TambÚ insta al Govern de la Generalitat a emprendre les tasques necessÓries per tal que el soterrament de la C-58 al seu pas per Ripollet sigui una realitat. Durant les properes setmanes els grups municipals treballaran la proposta amb els respectius grups parlamentaris per consensuar la proposta en base a la proposta de resoluciˇ feta pel F˛rum.

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal