fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 24 de juny de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
La Comissió pel soterrament de l'autopista C-58 insisteix a la Generalitat en la seva petició -Serveis- 21/09/2018

El dimecres, 19 de setembre, es va tornar a reunir la Comissió pel soterrament, recollint la petició del Fòrum Soterrem l'Autopista. La reunió va estar encapçalada per l'alcalde de Ripollet, i comptà amb la presència de representants de tots els grups municipals, la regidora no adscrita i veïns i veïnes impulsors del projecte.

La Comissió pel soterrament de l'autopista C-58 insisteix a la Generalitat en la seva petició -Imatge 1-

Com a resultat de la reunió, l'Ajuntament farà una petició formal al Departament de Territori i Sostenibilitat, per tal que elabori un estudi tècnic del soterrament de l'autopista. L'alcalde, a més, adreçarà una carta al Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, convidant-lo a visitar Ripollet, per comprovar "in situ" l'impacte de la C-58 al nostre municipi.

Petició al Parlament

Responent a una petició del Fòrum, també s'elaborarà una proposta de resolució parlamentària que pugui ser aprovada per unanimitat a la Comissió corresponent del Parlament de Catalunya. En paraules de l'alcalde de Ripollet, Jose M. Osuna, "aquesta proposta de resolució pretén que els grups municipals traslladin al Parlament la unanimitat que hi ha al Ple".

Aquesta proposta demana que el Parlament de Catalunya consideri el soterrament de l'autopista al seu pas per Ripollet com una actuació prioritària per reduir els impactes negatius que aquesta genera. També insta al Govern de la Generalitat a emprendre les tasques necessàries per tal que el soterrament de la C-58 al seu pas per Ripollet sigui una realitat. Durant les properes setmanes els grups municipals treballaran la proposta amb els respectius grups parlamentaris per consensuar la proposta en base a la proposta de resolució feta pel Fòrum.

A.B.AGENDA

Festival country

Ikigai Japan Week: Taller de dibuix manga

Cinefòrum

Ikigai Japan Week: Taller de cuina japonesa

Ikigai Japan Week: Taller d'iniciació al japonès

Ikigai Japan Week: Cinema: "Your Name"
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal