fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
El receptari de La Cuina de Ripollet ja es pot trobar al Mercat Municipal -Economia- 20/09/2018

Aquest dimecres, 19 de setembre, ha tingut lloc, al Centre Cultural, l'acte de cloenda de l'activitat La Cuina de Ripollet. La regidoria de Comerç de l'Ajuntament, amb el suport del Consorci de Normalització Lingüística, va endegar aquest projecte el mes de maig. Fins a l'agost, es van portar a terme, a l'Aula de cuina del Mercat Municipal, setze jornades de cuina, amb la voluntat de dinamitzar l'equipament i visualitzar, de la mà de paradistes, restauradors i persones voluntàries, la diversitat gastronòmica de la ciutat, des d'un vessant intercultural. La regidora de Comerç i Mercat Municipal, Pilar Castillejo, ha volgut destacar el caire col·laboratiu del projecte i de totes les persones voluntàries que ho han fet possible. També ha parlat de la cuina com "un espai de relació i convivència" i de la nova Aula de cuina del Mercat Municipal com un espai "d'unió, per crear lligams i conèixer cultures".

El receptari de La Cuina de Ripollet ja es pot trobar al Mercat Municipal -Imatge 1-El receptari de La Cuina de Ripollet ja es pot trobar al Mercat Municipal -Imatge 2-El receptari de La Cuina de Ripollet ja es pot trobar al Mercat Municipal -Imatge 3-El receptari de La Cuina de Ripollet ja es pot trobar al Mercat Municipal -Imatge 4-

Alumnes de l'Oficina de Català, paradistes i algun establiment ripolletenc van elaborar les seves receptes en aquestes jornades gastronòmiques. Totes elles, un total de 26, s'han recollit en un receptari, que també s'ha presentat en l'acte de cloenda. La publicació es podrà adquirir en qualsevol de les parades participants (Bar Nou Mercat, Bar Cafeteria Clarisa, Pastisseria i Dolços Vicente Mor, Carn de cavall Joan Raduà i Xarcuteria i queviures Vicente Mor) i a Ca L'Elvira, fins a exhaurir els exemplars, entregant quatre tiquets de compra de qualsevol d'aquests sis comerços.

L'elaboració de les receptes també es van enregistrar en vídeo, els quals estan disponibles al canal de Youtube Ripollet TV. Durant l'acte d'aquest dimecres, també s'ha projectat un making off de les gravacions.

S.R.AGENDA

Festival d'alumnes Dansa Jove Noelia España

Jugatecambiental Pinetons: "Mandales de natura"

Directes de Sam Viu: Larry Smith & Johnny Julià

Club de còmic infantil: "Els Mumin a la Riviera", de Tove Jansson

Inauguració de l'exposició Viu les puntes amb una altra mirada
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal