fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Arriben les Festes del Pilar del Centro Aragonés -Cultura- 21/09/2018

Aquest cap de setmana arrenquen les celebracions de les Festes del Pilar, que culminaran el 12 d'octubre amb el tradicional festival de jotes. El pregó d'enguany anirà a càrrec de Mar Vaquero, alcaldessa de María de Huerva (Saragossa), i diputada de les Corts d'Aragó. L'acte anirà seguit per la distinció dels socis de mèrit, i l'inici de les festes del Pilar amb el tradicional 'Malacatón con vino'.

Arriben les Festes del Pilar del Centro Aragonés -Imatge 1-Arriben les Festes del Pilar del Centro Aragonés -Imatge 2-Arriben les Festes del Pilar del Centro Aragonés -Imatge 3-

Aquesta edició de les Festes del Pilar comptarà amb més de vint-i-cinc esdeveniments culturals, d'oci i gastronòmics. El diumenge 23 s'organitzarà un esmorzar sorpresa i un campionat de dards, a més de marcar l'inici de la 'liguilla de guiñote', que durarà tot el dia i s'acabarà el dissabte 29. El diumenge 30 es farà un campionat de bitlles i un de llançament d'espardenya, i al vespre s'organitzarà una 'Nit de Música' al Centre Cultural.

El dissabte, dia 6 d'octubre, s'organitzarà un segon esmorzar sorpresa i un concurs de dolços i truites. El diumenge, dia 7, es farà un campionat de dòmino, i a la tarda es durà a terme l'entrega de premis de tots els campionats i concursos de les festes.

El Dia del Pilar, divendres 12 d'octubre, tindrà lloc la tradicional processó, seguida de l'ofrena floral a la Verge del Pilar i la missa. En acabat, es durà a terme el festival de jotes, amb la participació dels saragossans Asociación Folklórica Aire de Albada.

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal