fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La literatura romàntica protagonitzarà un nou club de lectura a la Biblioteca -Cultura- 18/09/2018

L'edició dels clubs de lectura de la Biblioteca d'enguany tindrà un nouvingut: el club de lectura Chick-lit, un nou gènere que cerca modernitzar la novel·la romàntica. Aquest s'afegirà als altres tres clubs: literatura d'adults, de teatre i infantil, que repeteixen cartell. El primer club de teatre serà aquesta tarda, a les 18.30h.

La literatura romàntica protagonitzarà un nou club de lectura a la Biblioteca -Imatge 1-

El club Chick-lit estarà coordinat per l'autora local Tamara Marín, i la primera obra que es tractarà serà la seva segona novel·la, "No soy una princesa", publicat enguany. Aquest club substituïrà la novetat de l'any passat, l'"Obrint Armaris", que estava dedicat a la diversitat sexual i afectiva de les persones.

El club de lectura és una de les activitats estrella de la Biblioteca, que reuneix a persones afins a la lectura per llegir el mateix llibre i reunir-se un dia, per comentar-lo. Les inscripcions als clubs estan obertes tot l'any, i les persones interessades s'hi poden afegir en qualsevol moment.

Club de lectura d'adults
És el club més antic de la Biblioteca, en què es llegeix novel·la tant en català com en castellà, de tots els gèneres i tant novetats com clàssics. El club, sota la conducció d'Alícia Gil, es reuneix el darrer divendres de cada mes, a les 18.30 h, i la inscripció costa 9 euros.

Algunes lectures que es faran aquest any són: "La primera detectiu en Botswana", d'Alexander Mccall Smith; "Trajecte final", de Manuel de Pedrolo; "Sentit i sensibilitat", de Jane Austen, i "Argelagues", de Gemma Ruiz.

Club de lectura de Teatre
Aquest club és un projecte conjunt entre Biblioteques i el Teatre Nacional de Catalunya. Es llegeixen obres de teatre programades al TNC i al Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet. El club de lectura de Teatre es reuneix el tercer dimarts de mes a les 18.30 h, i el condueix Mònica López. Aquest club és gratuït.

Hi col·laboren Amics del Teatre de Ripollet i l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell. Algunes lectures que es faran són: "La mala broma", de Jordi Casanovas; "Els jocs florals de Canprosa", de Santiago Rusiñol; "Afanys d'amor perdut", de William Shakespeare, i "Casa de nines", d'Henrik Ibsen.

Club de còmic Infantil
El club de còmic infantil està especialitzat en mainada que volen llegir còmics i manga i compartir la seva passió amb altres infants. El grup es reuneix el primer dijous de cada mes a les 17.30 h, i el dirigeix Elisabet Vázquez. Aquest club és gratuït.

Algunes lectures que es faran aquest any són: "El carter de l'espai", de Guillaume Perreault; "Les Joies de la Castafiore", d'Hergé; "Los Misterios del profesor Layton", de Naoki Sakura, i "El dulce hogar de Chi", de Konami Kanata.

Club Chick-lit
El club de lectura especialitzat en el gènere chick-lit, un gènere relativament nou que cerca modernitzar la novel·la romàntica. Conduït per Tamara Marín, el club es reunirà el darrer dimecres de cada mes a les 18.30 h. Aquest club és gratuït.

Algunes lectures que es faran aquest any: "No soy una princesa", de Tamara Marín; "Melocotón loco", de Megan Maxwell, i "Yo antes de ti" de Jojo Moyes.

A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal