fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Comença el curs escolar amb millores en alguns centres educatius -Educació- 11/09/2018

Avui, 12 de setembre, comencen les classes l'alumnat del segon cicle d'educació infantil, primària i secundària i, el 14 de setembre, s'inicia el curs escolar 2018-19 de batxillerat i dels cicles de formació professional de grau mitjà i superior.

Comença el curs escolar amb millores en alguns centres educatius -Imatge 1-

Com és habitual, abans de l'inici del curs escolar s'han realitzat diverses obres de millora en alguns centres educatius del municipi. L'Ajuntament de Ripollet ha aprofitat el període estival per portar a terme diverses tasques de manteniment als centres educatius, principalment, la restitució del sauló dels patis i reparacions de persianes, i d'altres demandades pels equips directius i les AMPAs.

Per exemple, s'ha col·locat parquet a les aules de P3, P4 i P5 de l'Escola Ginesta i a la biblioteca i a l'aula de P3 de l'Escola Gassó. A l'Escola Anselm Clavé, s'han canviat els wc i el terra dels serveis de les cinc aules de l'edifici d'infantil i, a l'Escola Enric Tatché, s'ha tancat l'espai posterior de la cuina. S'han portat a terme, també, algunes adaptacions a la cuina de l'Escola Escursell.

Les columnes de la pista del pati de l'Escola Tiana s'han pintat i els bancs del pati han estat substituïts. Les obres per resoldre un problema de filtracions a la sala d'usos múltiples de la planta baixa ja han estat adjudicades a l'empresa que les portarà a terme, per un import de 14.000 €.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal