fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 12 de novembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Sam Viu torna a Ripollet amb directes gratuïts cada cap de setmana -Cultura- 14/09/2018

El Sam Viu arriba aquest setembre a Ripollet amb una sŔrie de concerts setmanals i un cartell molt variat, amb un repertori de blues, folk, country, rock i versions, entre altres. Els artistes convidats vÚnen de Catalunya i de la resta de l'estat, i s'hi poden trobar noms coneguts com Predicador Ramirez, Marina BBface o Gnaposs.

Sam Viu torna a Ripollet amb directes gratuïts cada cap de setmana -Imatge 1-Sam Viu torna a Ripollet amb directes gratuïts cada cap de setmana -Imatge 2-


L'associaciˇ cerdanyolenca ja va organitzar un festival a la festa major de l'any passat, per˛ aquesta vegada tenen la intenciˇ de quedar-s'hi. L'Ajuntament de Ripollet els va atorgar la licitaciˇ del xiringuito del Parc del riu Ripoll, i Sam Viu vol seguir amb el projecte tant de temps com els ingressos els hi ho permetin. AixÝ ho explica Alejandro de Miguel, un dels fundadors de organitzaciˇ: "setembre estÓ funcionant bÚ, i seguirem amb octubre, novembre... tant com sigui possible".

Sam Viu Ús una associaciˇ sense Ónim de lucre que vol impulsar els directes al carrer i donar una plataforma als m˙sics joves de Ripollet i Cerdanyola. Segons de Miguel, l'objectiu d'aquest projecte Ús aconseguir fons per a l'entitat, i que els joves puguin veure com actuen els professionals. "La idea Ús que la gent jove agafi ganes i Ýmpetu, i s'atreveixin a tocar ells tambÚ".

De Miguel atribueix part del seu Ŕxit al fet que el seu p˙blic estÓ consolidat: "La majoria del nostre p˙blic sˇn mÚs grans de 30 anys, amb fills i ingressos estables, aquells que en el seu moment ja els agradava la m˙sica i tocaven amb els amics".

Els concerts tenen lloc tots els dissabtes i diumenges de setembre, a partir de les 13 h. La cita Ús al Parc Riu Ripoll, al costat del pont per als vianants, i l'entrada Ús lliure.

A.B.

Imatge: D/P/M/disseny



noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal