fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 24 de juny de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PP Ripollet presentarà una moció per garantir el servei del Casal d'Avis durant tot l'any -Política- 07/09/2018

La secció local del PP ha anunciat aquest dijous, 6 de setembre, que presentarà una moció al pròxim ple ordinari per garantir el funcionament del Casal d'Avis durant tot l'any. Ho ha fet en la roda de premsa per presentar els últims temes que han arribat a la seva Oficina d'Atenció al Ciutadà.

Francina Sau, membre de la junta de la formació, ha explicat que han rebut la visita d'alguns usuaris del Casal d'Avis, els quals han mostrat la seva disconformitat amb el tancament de l'equipament durant dues setmanes del mes d'agost i la reducció dels horaris durant la resta del mes. "S'han trobat desvalguts", afirmava Sau, qui explicava que es tracta d'un col·lectiu que es queda "sol, sense saber què fer" si no disposen d'aquest espai.

El PP Ripollet presentarà una moció per garantir el servei del Casal d'Avis durant tot l'any -Imatge 1-

L'espai públic centra els temes de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà del PP Ripollet
El portaveu i regidor del grup municipal del PP, Víctor Diéguez, ha assegurat, respecte de les persones que s'apropen a la seva Oficina d'Atenció al Ciutadà, que "l'estat de la gent és de decepció, i que creu que això està empitjorant". Diéguez ha volgut posar de manifest la quantitat de temes que han arribat a l'Oficina durant el mes d'agost i que la majoria d'ells estan relacionats amb l'espai públic.

Entre aquests temes, hi ha, per exemple, la retirada de les portes de les dutxes dels vestuaris de la piscina municipal, deixant les frontisses al descobert; el "sobrecost", com explicava Sau, del canvi dels terres dels parcs dels Mestres i Rizal; les pancartes lligades a senyals de trànsit; l'asfalt desgastat al voltant d'una tapa de clavegueram a la rambla de Sant Jordi; el desnivell d'algunes bases d'arbres arreu del municipi; i els forats apareguts al carrer Rizal després dels treballs de pavimentació.

D'altra banda, els populars també han fet arribar a l'Ajuntament una petició per arreglar l'aparcament que hi ha a un solar del carrer Sant Joan, ja que, segons les queixes rebudes, la terra provoca molta pols a l'estiu i, a l'hivern, amb la pluja, es creen desnivells que fan que es perdin places d'aparcament. L'Ajuntament, segons Diéguez, ha explicat als populars que són coneixedors de la situació i que estan treballant per consensuar l'execució d'aquestes obres amb el propietari del solar, ja que és un espai privat.

S.R.AGENDA

Festival country

Ikigai Japan Week: Taller de dibuix manga

Cinefòrum

Ikigai Japan Week: Taller de cuina japonesa

Ikigai Japan Week: Taller d'iniciació al japonès

Ikigai Japan Week: Cinema: "Your Name"
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal