fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 24 de juny de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Ripollet torna a celebrar l'orgull #RipoLGTBI
ELS ACTES ES TRASLLADEN A L'ESCOLA CLAVÉ
-Societat- 19/07/2018

El dissabte 21 de juliol, Ripollet tornarà a celebrar la Diada LGTBI, després de l'èxit de la de l'any anterior, que va aplegar prop de 2.000 persones. La iniciativa està impulsada per la Regidoria de Polítiques LGTBI, amb la col·laboració de l'Observatori contra l'Homofòbia i la Diputació de Barcelona. AMB MOTIU DE L'AVÍS DE PLUJA, TOTS ELS ACTES DEL DISSABTE ES TRASLLADEN AL PATI DE L'ESCOLA ANSELM CLAVÉ.

Ripollet torna a celebrar l'orgull #RipoLGTBI<br> ELS ACTES ES TRASLLADEN A L'ESCOLA CLAVÉ -Imatge 1-Ripollet torna a celebrar l'orgull #RipoLGTBI<br> ELS ACTES ES TRASLLADEN A L'ESCOLA CLAVÉ -Imatge 2-

Cinema a la fresca
Les activitats de la Diada LGTBI començaran ja aquest divendres, 20 de juliol, amb la projecció de la pel·lícula Call me by your name, al pati del Centre Cultural a les 22 h. Aquest acte s'emmarca també dins l'Any del Llibre de Ripollet 2018.

Tapa'n'Roll vol. 3
Com a novetat, l'entitat Ripollet Rock organitzarà el mateix dissabte 21 de juliol, al migdia, al pati de l'escola Anselm Clavé, un Tapa'n'Roll, amenitzat amb música en directe, amb les actuacions de Rockin Tenders i Nameless Band. El vermut musical oferirà tapes, amb opció vegana, i begudes a preus populars.

Diada LGTBI
A les 20 h, la festa seguirà a l'escenari del pati de l'escola Anselm Clavé, amb la lectura del manifest de la Diada LGTBI, seguida d'una batucada, a càrrec de Rhythm'n'Moyo, i les actuacions d'Epidemic Dance Show, Dansa Jove i Parados Unidos. A la nit, al mateix espai, s'han programat 6 actuacions, amb les locals Bren & Lury i primeres figures del panorama musical LGTBI, algunes de les quals ja van actuar l'any passat amb gran èxit. Durant els concerts, hi haurà barra de bar a preus populars.

Reconeixement a Eugeni Rodríguez per 32 anys d'activisme en la conquesta de drets LGTBI
L'Ajuntament de Ripollet premiarà el president de l'Observatori Contra l'Homofòbia, Eugeni Rodríguez, pels seus 32 anys d'activisme LGTBI. L'entrega del guardó la farà el regidor de Polítiques LGTBI del municipi, Fran Sánchez, dins la Diada que tindrà lloc demà al parc del riu Ripoll. Segons el regidor, "Eugeni Rodríguez s'ha involucrat en la transformació pro LGTBI de Ripollet mitjançant la col·laboració conjunta i contínua entre l'Ajuntament i l'Observatori". Sánchez també ha destacat que es tracta del tercer guardó LGTBI que entrega Ripollet: "El primer es va lliurar a LGSM (Lesbian Gai Support the Miners); el segon, a l'artista La Prohibida i aquest any, a Eugeni Rodríguez".

M.F.AGENDA

Festival country

Ikigai Japan Week: Taller de dibuix manga

Cinefòrum

Ikigai Japan Week: Taller de cuina japonesa

Ikigai Japan Week: Taller d'iniciació al japonès

Ikigai Japan Week: Cinema: "Your Name"
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal