fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Un total de 25 persones segueixen ratpenats gràcies a la Casa Natura -Medi Ambient- 17/07/2018

El passat dissabte, 14 de juliol, la Casa Natura va realitzar una activitat de seguiment de ratpenats, en la qual van participar 25 persones. Dos ornitòlegs van explicar les diferents espècies de ratpenats més conegudes que podem trobar, així com les seves característiques i curiositats, com ara el seu hàbitat, reproducció i alimentació. Segons fonts de l'organització, les persones assistents van mostrar-se en tot moment molt interessades pels quiròpters i van poder realitzar aquelles consultes que els resultaven més curioses de saber sobre aquests mamífers.

Un total de 25 persones segueixen ratpenats gràcies a la Casa Natura -Imatge 1-Un total de 25 persones segueixen ratpenats gràcies a la Casa Natura -Imatge 2-Un total de 25 persones segueixen ratpenats gràcies a la Casa Natura -Imatge 3-Un total de 25 persones segueixen ratpenats gràcies a la Casa Natura -Imatge 4-

A les 21.15 h, hora de la posta de sol i, per tant, hora de major activitat dels ratpenats, es va fer una primera sortida just al jardí de Casa Natura per detectar amb l'ajut d'uns aparells d'ultrasons les espècies de ratpenats que sobrevolaven la zona. Una mica més tard, es va anar fins al parc dels Pinetons per aconseguir detectar el màxim nombre possible d'espècies.

M.F.

Fonts de les fotografies: Casa Natura



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal