fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Xamuskina, pregonera de la festa del barri de Sant Andreu -Cultura- 13/07/2018

Aquest dissabte, 14 de juliol, el barri de Sant Andreu celebra la seva festa popular. L'Associació de Veïns, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripollet i diversos establiments comercials, ha preparat una jornada festiva que s'allargarà durant tot el dia. Les activitats tindran lloc al parc de Norbert Fusté, on l'AV oferirà servei de bar.

La Xamuskina, pregonera de la festa del barri de Sant Andreu -Imatge 1-La Xamuskina, pregonera de la festa del barri de Sant Andreu -Imatge 2-

Enguany, la Xamuskina serà l'encarregada d'oferir el pregó, a les 9.45 h. També serà la protagonista de la cercavila que tindrà lloc tot seguit, amb els tambors de la Casa Aragonesa de Cerdanyola. Durant el matí, tindran lloc diverses activitats infantils i familiars: una xocolatada popular (10 h), tallers de maquillatge i dracs, a càrrec de La Gresca (10.30 h), un concurs de dibuix (10.30 h) i una festa de l'escuma (12 h).

A la tarda, el parc acollirà diverses actuacions, a partir de les 18.30 h: Bollywood Dancing Ganesh, Cuadro andaluz, Dani Gaspar, Innedit Dance Complex, Graceland i Ri-pollet en línia. El concert i ball a càrrec del duo Al@ma posarà punt final a la celebració.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal