fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'arpa i la flauta, protagonistes de la 6a Vetllada d'estiu de les Nits de Música -Cultura- 10/07/2018

Aquest dimarts, 10 de juliol, el jardí romàntic de la Casa Padró, al carrer Doctor Figuerola, acollirà, un any més, la Vetllada d'estiu de les Nits de Música de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell. L'activitat posa fi a aquest cicle de trobades i xerrades, que es reprendrà a partir del mes de setembre.

Mercedes Guilera, amb la seva arpa centenària, i Marina Martínez, amb la flauta, seran les encarregades d'omplir de música el jardí del segle XIX del carrer Doctor Figuerola. El concert, gratuït i organitzat per Ángel Esteve, Rafael López i Víctor Diéguez Jr., començarà a les 21 h.

L'arpa i la flauta, protagonistes de la 6a Vetllada d'estiu de les Nits de Música -Imatge 1-L'arpa i la flauta, protagonistes de la 6a Vetllada d'estiu de les Nits de Música -Imatge 2-

Guilera va finalitzar els seus estudis d'arpa al Conservatori del Liceu amb una matrícula d'honor. Durant anys, es va dedicar al món de la música, fent concerts en solitari i amb formacions. Durant un temps, però, va retirar-se dels escenaris fins que, finalment, recupera la seva arpa centenària i torna a actuar a recitals, festes i vetllades culturals. D'altra banda, Martínez, va estudiar al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i, actualment, forma part de la seva Orquestra Simfònica i de la Banda, la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona i la Jove Filharmònica Catalana.

Sis anys de vetllades d'estiu
La primera edició de la Vetllada d'estiu de les Nits de Música es va celebrar l'11 de juliol del 2013. Es van presentar un recull de peces musicals de compositors de l'època romàntica. La música en directe va arribar en la segona edició, on va actuar el duet de violoncels Lofoten. A partir de llavors, la Vetllada d'estiu es va convertir en un concert: el 2015, del pianista Joan Parellada; el 2016, de les violinistes Ana Fernández i Helena Muñoz; el 2017, del duet de Marcus Gibert i Carlos Cruz.

S.R.

(Fotografia d'arxiu d'una de les edicions anteriors de la Vetllada d'estiu)



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal