fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Comencen a aprovar-se els projectes del paquet d'inversions de prop de 4,3 milions d'euros de 2018 -Política- 03/07/2018

Aquest dimarts, 3 de juliol, han passat per Junta de Govern Local un sèrie de projectes que formen part del paquet d'inversions de 2018, les quals ascendeixen a 4.282.165 euros. La major part d'aquestes inversions van ser aprovades a través d'una modificació de crèdits al Ple municipal de maig, amb la incorporació de romanents i inversions de l'Àrea Metropolitana i la Diputació de Barcelona. Inversions que es vertebren en cinc grans eixos, corresponents a les millores en equipaments esportius, centres educatius, via pública, equipaments municipals i pressupostos participatius. Projectes que inicien ara el camí cap a la seva licitació i execució, que podria començar a finals d'any, donat que el procés s'allarga uns sis mesos.

Comencen a aprovar-se els projectes del paquet d'inversions de prop de 4,3 milions d'euros de 2018 -Imatge 1-

Es tracta, com explicava en roda de premsa aquest dilluns l'alcalde de Ripollet, Jose María Osuna, d'inversions que "no són una ocurrència", sinó que són projectes "que recullen demandes i necessitats de la població en general, però també pels clubs esportius, les direccions dels centres educatius o les AMPA". També es vol donar agilitat a l'execució dels projectes dels pressupostos participatius, per tal que "es vegi el resultat i la seva aplicació el més aviat possible, perquè creiem que aconseguirem engrescar encara més els nois i noies dels següents anys", explicava l'alcalde. Aquest 2018 han estat escollits els projectes de millora de la circulació dels carrers de La Sagrera i Isabel la Catòlica, la creació de fonts públiques, la remodelació del parc del Molí, el recinte per a gossos i l'enllumenat LED a les rambles de Sant Jordi i Sant Esteve.

A la JGL d'aquest dimarts s'han aprovat els següents projectes:

- Coberta i arranjament de desperfectes per aigua, a l'escola bressol La Verema, per un import d'uns 21.000 €
- La reparació de la coberta de l'escola Escursell, per 45.000 €
- L'adequació de les oficines municipals dels carrer de La Salut, per un import de 213.000 €
- El tancament de la pista de grades del Poliesportiu, per 207.000 €
- Les obres de conservació i manteniment de la pista central del Pavelló Joan Creus i la substitució de la tanca perimetral per una d'obra, per un import d'uns 64.000 €

La resta de projectes de la modificació de crèdits aprovada el mes de maig aniran passant per Junta de Govern i veuran la llum durant l'any 2019. Entre ells hi ha millores a gran part dels equipaments esportius, als centres d'educació primària i les dues escoles bressol, així com al Casal d'Avis, els espais del PMO i altres oficines i equipaments municipals. En l'àmbit de la via pública i la mobilitat, també s'han aprovat les inversions per la remodelació dels carrers Sant Jaume i Balmes, un pla de senyalització, actuacions per la diversitat funcional, partides per a voreres, reasfaltat i mobiliari urbà, nous contenidors, millora de parades de bus i carril bici, entre d'altres.

Tots ells són projectes d'una modificació de crèdits que obeeix, segons l'alcalde de Ripollet, "a la capacitat de planificació d'aquest govern municipal, a la cerca de finançament, a fer un bon ús de la tresoreria municipal i a voler que els diners que té l'Ajuntament i que en definitiva son de tots, reverteixin en una millora de la qualitat de vida de totes les persones que vivim a Ripollet".

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal