fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Luis Tirado (PSC) presenta seva candidatura, apadrinat per Iceta i els líders socialistes comarcals -Política- 02/07/2018

El portaveu del grup municipal socialista, Luís Tirado, va presentar públicament la seva candidatura de l'alcaldia de Ripollet el passat dissabte, 30 de juny, en un míting a la plaça de Pere Quart, de la mà del primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, Miquel Iceta. L'alcaldable socialista va estar acompanyat de la militància local, l'antic equip de govern i destacades figures del socialisme vallesà, entre alcaldes, candidats i diputats.

Luis Tirado (PSC) presenta seva candidatura, apadrinat per Iceta i els líders socialistes comarcals -Imatge 1-Luis Tirado (PSC) presenta seva candidatura, apadrinat per Iceta i els líders socialistes comarcals -Imatge 2-Luis Tirado (PSC) presenta seva candidatura, apadrinat per Iceta i els líders socialistes comarcals -Imatge 3-Luis Tirado (PSC) presenta seva candidatura, apadrinat per Iceta i els líders socialistes comarcals -Imatge 4-Luis Tirado (PSC) presenta seva candidatura, apadrinat per Iceta i els líders socialistes comarcals -Imatge 5-

Van obrir l'acte, l'exregidor, Alberto Castro i els veretans socialistes, Rosa Espàrrach i Antonio Giménez, que van parlar del vessant personal de Tirado, especialment per la seva vinculació al futbol local i a l'atletisme. Seguidament, va intervenir Miquel Iceta, que amb la seva assistència va voler fer notòria la importància política de Ripollet com a històrica plaça socialista. El primer secretari del PSC va definir Tirado com "un home preparat" i va fer un paral·lelisme sobre la possible remuntada socialista local, amb l'arribada de Pedro Sánchez al govern, amb el símil de la tornada de la cançó "La vida te da sorpresas, sorpresas te da la vida". En clau catalana, va manifestar que el PSC farà perquè "les coses avancin i millorin", especialment amb la reversió de les retallades i una major justícia social.

Alcalde d'independentistes i no independentistes
Tirado va esbossar en la seva intervenció les idees que vol per Ripollet, repartides en 12 eixos. En aquestes destaquen, en treball, recuperar el polígon Cadesbank i impulsar espais de coworking; en educació, avançar en les escoles institut i municipalitzar les escoles bressol públiques; en salut, reivindicar l'hospital Ernest Lluch; en transport públic, que el servei passi a dependre de l'AMB; per a la gent gran, aconseguir la residència i un segon centre de dia; en justícia social, va recordar que a Ripollet hi ha 252 pisos ocupats i va comprometre's a fer habitatges socials i finalment, en neteja, va anunciar que implantaria el test d'ADN dels excrements de gossos per combatre als propietaris de gossos incívics. Luís Tirado es va presentar com un "ripolletenc 100%, lluitador i corredor de fons" i es va postular per a alcalde de tots "independentistes i no independentistes" i va demanar la confiança per a ell i el seu equip, "amb coratge per fer un Ripollet millor".



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal