fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Tirado (PSC): "Amb l'aigua ens han volgut vendre una moto des del principi" -Política- 25/06/2018

El PSC ha justificat la seva negativa final a la municipalització de l'aigua, gestada pel govern de Decidim durant els darrers dos anys, perquè "no hagués significat una millora econòmica, ni del servei", segons va declarar el portaveu socialista, Luís Tirado, en roda de premsa, celebrada l'endemà del Ple on es va tombar la iniciativa. En aquesta compareixença, també va anunciar la presentació pública de la seva candidatura a l'alcaldia de Ripollet, en un acte que tindrà lloc el dissabte, 30 de juny, a les 19.30 h, a la plaça de Pere Quart, amb la participació de Miquel Iceta, primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya.

Tirado (PSC): "Amb l'aigua ens han volgut vendre una moto des del principi" -Imatge 1-Tirado (PSC): "Amb l'aigua ens han volgut vendre una moto des del principi" -Imatge 2-
Durant la roda de premsa va repassar els 14 punts del full editat per Decidim "Amb l'aigua pública tu també hi guanyes", rebatent un per un tots els avantatges que defensava. Per a Tirado, amb l'aigua el govern municipal "ens han volgut vendre una moto des de principi" i va qüestionar la defensa que va fer Decidim, com a "dogma de fe" quan encara no tenia els números fets. Per tot això, el candidat a l'alcaldia es preguntava si "Valia la pena tot això per tan poc estalvi?", quan, en la seva opinió, "han gastat molt més en estudis", motiu pel qual va explicar que els socialistes van decidir forçar un Ple extraordinari "perquè no es continuessin malbaratant més temps ni els diners de tots".
Seguidament, Tirado va rebatre la crítica de Decidim a què el grup socialista donés suport al reglament de l'aigua a l'Àrea Metropolitana i, en canvi, a Ripollet vetés la municipalització. Per a Tirado es tracta de coses diferents, perquè "l'ÀMB només dóna el vistiplau a l'expedient, però qui decideix si es fa o no és Ripollet".

Sí a les municipalitzacions de la neteja d'edificis i de les escoles bressol
Luís Tirado va voler deixar clar que no estaven en contra de les municipalitzacions i va animar al govern municipal a agilitar les dels serveis de neteja dels edificis municipals i de les escoles bressol. Al mateix temps, va retreure al govern el "xantatge" i pressió que, segons ells, s'ha volgut fer, lligant les altres municipalitzacions a la de l'aigua. El socialista va recordar que havien donat suport a la creació de l'empresa la qual podria assumir la municipalització de la neteja, que "ja està clar que és viable" i la de les escoles bressol, que també "podria ser-ho", "aprofitant bé" els recursos que té.

Crítiques a les obres de la pista d'atletisme
Finalment, el portaveu del PSC de Ripollet, Luís Tirado, també va aprofitar la roda de premsa per criticar les obres de la pista d'atletisme, ja que, segons el socialista, "ha quedat inacabada, falta un terç de l'obra" i va anunciar una reunió amb l'entitat Ripollet Unió Atlètica. Per a Tirado, "Ripollet es mereix més", "el que s'ha fet és un pegat" i "és inacceptable que es lliuri en aquestes condicions a l'entitat".



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal