fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 21 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
L'equip de govern es desmarca de l'ocupació de la Sala de Plens -Política- 19/06/2018

El govern de Ripollet ha fet públic un comunicat on es desmarca de l'ocupació de la Sala de Plens de l'Ajuntament, realitzada la nit del passat divendres 15 de juny, per una vintena de persones del CDR de Ripollet, per reivindicar la "proclamació efectiva" de la República catalana. Segons la nota, "aquesta acció, en cap cas va comptar amb el suport del govern municipal ni de cap dels seus membres" i defensen que va ser gràcies a la mediació realitzada per l'alcalde que se'n va reduir la repercussió.

L'equip de govern es desmarca de l'ocupació de la Sala de Plens -Imatge 1-

En l'escrit manifesten que "durant les hores que va durar aquesta acció, el govern va vetllar per tal que l'estada d'aquestes persones no afectés la normalitat ni distorsionés l'activitat institucional prevista" i argumenten que "en aquest mateix cap de setmana, la mateixa Sala de Plens va acollir, a tall d'exemple, dues bodes divendres a la tarda i quatre més dissabte al matí".

Mediació de l'alcalde
A la declaració de l'equip de govern sobre l'ocupació, expliquen que "l'alcalde José M. Osuna en persona va convidar-los a desistir de fer aquesta acció simbòlica, prevista inicialment per a tot el cap de setmana, per tal de preservar la seguretat de l'edifici i la integritat dels béns municipals". Segons el comunicat, "davant la insistència de les persones ocupants a no abandonar la Sala de Plens, l'alcalde mitjançant el diàleg i respectant l'exercici de la llibertat d'expressió de les persones concentrades, va fer possible reduir la repercussió finalitzant l'ocupació simbòlica a les 9 de matí del dissabte 16 de juny".

Crítiques del PSC
El PSC de Ripollet va fer públic a les xarxes socials el seu malestar per l'ocupació i va condemnar "la passivitat de l'Ajuntament i el seu alcalde de les dependències municipals", fet que va qualificar d'"inadmissible".noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal