fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 21 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
"Pensa en gran" organitza una xerrada sobre el model d'atenció a la gent gran -Serveis- 21/06/2018

Continuant amb el procés participatiu "Pensa en gran", per tal de pensar en el futur equipament per a la gent gran de Ripollet, s'oferirà una xerrada aquest dijous, 21 de juny, a les 17.30 h, al Casal d'Avis (c. del Calvari), sota el títol "Model d'atenció: principis i valors".

"Pensa en gran" organitza una xerrada sobre el model d'atenció a la gent gran -Imatge 1-"Pensa en gran" organitza una xerrada sobre el model d'atenció a la gent gran -Imatge 2-

La xerrada anirà a càrrec de Marta Morales, directora dels Centres de Dia de Vallirana i Vilafranca; Anna Navarro, psicòloga i codirectora del Centre de Dia de Trinitat Vella; Isabel Alonso, presidenta de Dret a Morir Dignament Catalunya; Gloria Cantarell, coordinadora del Grup de Salut DMD-Cat, i Montse Alsina, Fundación Cuidados Dignos i Susana Durán, treballadora social del CAP Ripollet.

"Pensa en gran" és el procés participatiu que ha endegat l'Ajuntament de Ripollet per a definir el model d'equipament per a la gent gran. El procés es divideix en cinc fases: difusió, diagnòstic, debat i creació de propostes, concreció de propostes i validació i retorn. El passat 7 de juny, ja van tenir lloc dues xerrades obertes al públic sobre el "Model arquitectònic del futur equipament per a la gent gran de Ripollet", en la qual dos arquitectes van parlar sobre propostes per a la construcció d'aquesta instal·lació.
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal