fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 21 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Clam local per la llibertat d'expressió -Societat- 18/06/2018

La plaça de Joan Abad es va convertir diumenge, 17 de juny, durant tot el dia, en l'escenari del clam local per la llibertat d'expressió i contra la repressió. L'Associació Musical Kanyapollet va encapçalar el grup ripolletenc de suport a la plataforma No Callarem, amb l'organització de nombroses actuacions de diverses disciplines i un dinar popular. Part de recaptació es destinarà a la caixa de resistència del col·lectiu #NoCallarem.

Clam local per la llibertat d'expressió -Imatge 1-Clam local per la llibertat d'expressió -Imatge 2-Clam local per la llibertat d'expressió -Imatge 3-Clam local per la llibertat d'expressió -Imatge 4-Clam local per la llibertat d'expressió -Imatge 5-

L'objectiu d'aquesta diada, que va comptar amb el suport del CDR de Ripollet, era "denunciar l'autoritarisme i la censura", així com "les recents condemnes i sancions a músics, actors, periodistes i tuitaires". La jornada va comptar amb una vintena de col·laboracions, entre actuacions de grups musicals, rapers i punxa discos, una jam poètica, dansa i un dinar popular.
R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal