fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 21 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Una vintena de persones del CDR Ripollet ocupen l'Ajuntament -Política- 18/06/2018

El passat divendres, 15 de juny, una vintena de membres del CDR Ripollet van ocupar l'Ajuntament de Ripollet per "exigir, des del municipalisme, que el govern de la Generalitat comenci els processos reals per a la ruptura amb l'estat, desobediència i proclamació efectiva de la República".

Una vintena de persones del CDR Ripollet ocupen l'Ajuntament -Imatge 1-Una vintena de persones del CDR Ripollet ocupen l'Ajuntament -Imatge 2-Una vintena de persones del CDR Ripollet ocupen l'Ajuntament -Imatge 3-

El CDR local venia anunciant, des de feia dies, una acció reivindicativa sota el lema #PrenemElPoder15J, coordinadament amb uns altres vuit CDR's de l'entorn proper. Així, a les 19 h, els membres del CDR Ripollet es van concentrar al parc del riu Ripoll i van celebrar una assemblea extraordinària a la Sala de Plens, decidint quedar-s'hi a fer nit. Paral·lelament, a Sabadell també es va ocupar la casa consistorial. A Cerdanyola, l'ocupació va ser inicialment desallotjada per la Policia Local, però finalment també es va fer efectiva.
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal