fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 18 de novembre de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 15 de juny del 2018 -Comunicació- 15/06/2018

Hem començat l'Info de Ripollet Ràdio d'avui parlant del premi Electrocat que han guanyat els estudiants de Grau Superior d'automoció de l'Institut Palau Ausit. Han vingut a explicar-nos el seu projecte els estudiants Jordi Codina i Óscar Martín i els professors Roger Ubía i Jonathan Malo. A continuació, hem entrevistat Joan Fandos, president del PDECAT Ripollet i, des d'aquesta setmana, també candidat a l'alcaldia d'aquesta formació per a les eleccions municipals del 2019.

Info de la setmana: 15 de juny del 2018 -Imatge 1-Info de la setmana: 15 de juny del 2018 -Imatge 2-Info de la setmana: 15 de juny del 2018 -Imatge 3-Info de la setmana: 15 de juny del 2018 -Imatge 4-Info de la setmana: 15 de juny del 2018 -Imatge 5-

Santi Sanginés, president de l'Associació Musical Kanyapollet, ens ha presentat la jornada "Ripollet per la llibertat d'expressió", que se celebrarà aquest diumenge i reunirà artistes de diverses disciplines. Ha vingut acompanyat d'algun d'ells: Musta FM i Lester.

Hem acabat el programa parlant amb Marta Pi, responsable de Gent Gran del Centre d'Esplai La Gresca, perquè l'entitat ha preparat un Casal d'estiu per a gent gran. I també hem convidat als estudis de Ripollet Ràdio Joan Ramon Gordo, president de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, per parlar d'òpera i de diferents iniciatives i projectes que tenen en marxa.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres, a partir de les 17 h, i diumenge, a les 13 h. També el podeu escoltar online o descarregar-lo al web de Ripollet Ràdio.


(Fotografies: Jordi Codina, Óscar Martín, Roger Ubía i Jonathan Malo, creadors del cotxe elèctric del Grau Superior d'automoció de l'Institut Palau Ausit, guanyadors de l'Electrocat 2018; Joan Fandos, president del PDECAT Ripollet i candidat a l'alcaldia; Santi Sanginés, president de l'Associació Musical Kanyapollet, Musta FM i Lester; Marta Pi, responsable de Gent Gran del Centre d'Esplai La Gresca; Joan Ramon Gordo, president de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell)noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal