fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 21 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Obertes les inscripcions per participar en el Mercat de la Vinya 2018 -Economia- 18/06/2018

Dimarts, 19 de juny, a les 18 h, l'Ajuntament ofereix una xerrada informativa adreçada a tots aquells restauradors, hostalers, cellers, bodegues, establiments alimentaris i productors que estiguin interessats a participar en l'edició d'enguany del Mercat de la Vinya.

Obertes les inscripcions per participar en el Mercat de la Vinya 2018 -Imatge 1-Obertes les inscripcions per participar en el Mercat de la Vinya 2018 -Imatge 2-

El Mercat de la Vinya de Ripollet és un espai on es fusionen el vi, la gastronomia i el patrimoni de la vinya de Ripollet que té lloc durant la Festa Major. És una aposta per la recuperació del passat històric, agrícola i humà de la ciutat des d'un vessant lúdic i familiar. Durant els dies del Mercat, també es programen activitats i tallers per a tots els públics.

La data límit d'inscripció és el 29 de juny. Per a més informació es pot contactar amb el CIP Molí d'en Rata (c. Del Molí d'en Rata, 1) trucant al 93.594.60.57 o enviant un correu electrònic al molidenrata@ripollet.cat.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal