fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Obertes les inscripcions al primer casal d'estiu per a la gent gran del CE La Gresca -Societat- 12/06/2018

El Centre d'Esplai La Gresca organitza, del 25 de juny al 27 de juliol, un "casal d'estiu dirigit al col·lectiu que ha treballat tota la vida i ara es mereix viure la vida". Les inscripcions es poden realitzar fins al 22 de juny, omplint el formulari d'inscripció i fent el pagament per tal de validar la inscripció.

Obertes les inscripcions al primer casal d'estiu per a la gent gran del CE La Gresca -Imatge 1-Obertes les inscripcions al primer casal d'estiu per a la gent gran del CE La Gresca -Imatge 2-

'A la flor de la vida' és un "casal d'estiu amb activitats culturals i d'entreteniment diàries on l'objectiu no és omplir el temps sinó gaudir del temps", segons indiquen els mateixos organitzadors. Les activitats tindran lloc en horari de matins, de 10 a 12.30 h, al Centre Cívic Mancomunitat, situat al carrer de Nostra Senyora dels Àngels, 15, de Ripollet.

Una excursió setmanal i diferents activitats diàries
Amb l'objectiu de fer "un estiu diferent, divertit i creatiu", La Gresca ha planificat cinc setmanes d'activitats, on cada dia es realitzarà una activitat diferent. Destaquen els dijous, que són els dies en què s'anirà d'excursió. Els llocs que es visitaran al llarg de les setmanes de casal són: el Parc Güell, l'Hospital de Sant Pau, Castelldefels, Vall de Núria i el Palau de la Música.

Quant a la resta de dies, els dilluns, "Fem poble", serviran per visitar l'entorn i conèixer més el municipi; als dimarts, "Fem exercici", es treballarà la salut corporal amb ioga, estiraments i piscina; els dimecres, amb "Cine i interpretació", hi haurà pel·lícules amb un debat o bé teatre. Finalment, els divendres aniran destinats a realitzar diversos tallers; com ara de cuina, pintura o jocs de taula.

El preu és de 35 € per persona les 5 setmanes, amb excursions incloses. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 93 691 36 75 o enviar un correu electrònic a esplai@lagresca.org.

M.F.

Fotografia: Taller, el mes de maig, al Centre Cívic Mancomunitat del CE La Gresca (font: CE La Gresca).noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal