fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Passaport Petit Ripollet s'acomiada amb un espectacle al carrer -Cultura- 29/06/2018

Aquest divendres, 29 de juny, a les 18.30 h, la plaça de l'Onze de Setembre acollirà la cloenda del programa cultural per als infants "Passaport Petit Ripollet", amb un espectacle al carrer de música, dansa i teatre. Aquesta tarda, tots els infants que hagin completat el seu passaport amb 10 segells obtindran un regal de reconeixement per haver participat en les activitats culturals i familiars programades al Teatre Auditori del Mercat Vell, Centre Cultural, CIP Molí d'en Rata i la Biblioteca Municipal.

El Passaport Petit Ripollet s'acomiada amb un espectacle al carrer -Imatge 1-El Passaport Petit Ripollet s'acomiada amb un espectacle al carrer -Imatge 2-

El passaport permet viatjar per quatre equipaments municipals
El Passaport Petit Ripollet consisteix en la creació d'un passaport personal, adreçat a infants de 3 a 12 anys, perquè viatgin per les diferents activitats culturals que organitzen aquests quatre equipaments. A l'inici del curs tot l'alumnat de Primària dels centres educatius locals van rebre aquest passaport i l'han segellat a mesura que han participat en alguna de les activitats programades. Les activitats que formen part de la programació Petit Ripollet s'etiqueten amb el hashtag #PetitRipollet.

Una eina que fomenta l'arrelament cultural al municipi
Aquest passaport ha sigut l'eina emprada per a crear un circuit cultural que fomenta el sentiment de pertinença a la xarxa cultural del municipi, així com la identificació com a usuari i consumidor de cultura ja des d'edats molt primerenques. A la vegada, també ha servit per compartir experiències en família.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal