fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Ripollet, protagonista dels projectes "Lletra a lletra" -Educació- 25/05/2018

"Som autores i autors locals" ha estat el tema que 267 alumnes i 15 persones adultes han treballat en el marc del projecte "Lletra a lletra". L'objectiu era ampliar el seu coneixement sobre el municipi a i treballar les competències lingüístiques.

Ripollet, protagonista dels projectes "Lletra a lletra" -Imatge 1-Ripollet, protagonista dels projectes "Lletra a lletra" -Imatge 2-Ripollet, protagonista dels projectes "Lletra a lletra" -Imatge 3-Ripollet, protagonista dels projectes "Lletra a lletra" -Imatge 4-Ripollet, protagonista dels projectes "Lletra a lletra" -Imatge 5-

Durant aquest curs, l'alumnat de 4t de primària de l'Escola Escursell ha elaborat el llibret "Ripollet: la nostra vila", on ha treballat l'evolució del municipi a través del seu escut, la importància del riu Ripoll i el funcionament d'un molí paperer. El grup de 5è de l'Escola Gassó i Vidal, sota el títol "El meu Ripollet", ha recopilat imatges d'espais del municipi que tenen un significat especial pels infants, els quals s'han encarregat de la descripció i edició de les fotografies. "Descobrim Ripollet" és el projecte de l'alumnat de 5è de l'Escola Enric Tatché i Pol, gràcies al qual s'han apropat a personatges il·lustres i elements culturals locals i han creat un conte ambientat en el centre. L'Escola Tiana de la Riba ha realitzat un treball de recerca sobre "El barri", títol del seu projecte, el qual va convertir en periodistes d'investigació els alumnes de 4t, 5è i 6è.

Pel que fa al grup de persones adultes, ha escrit relats personals ambientats al municipi.

S.R.AGENDA

Festival d'alumnes Dansa Jove Noelia España

Jugatecambiental Pinetons: "Mandales de natura"

Directes de Sam Viu: Larry Smith & Johnny Julià

Club de còmic infantil: "Els Mumin a la Riviera", de Tove Jansson

Inauguració de l'exposició Viu les puntes amb una altra mirada
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal