fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 21 d'octubre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Ripollet, protagonista dels projectes "Lletra a lletra" -Educació- 25/05/2018

"Som autores i autors locals" ha estat el tema que 267 alumnes i 15 persones adultes han treballat en el marc del projecte "Lletra a lletra". L'objectiu era ampliar el seu coneixement sobre el municipi a i treballar les competŔncies lingŘÝstiques.

Ripollet, protagonista dels projectes "Lletra a lletra" -Imatge 1-Ripollet, protagonista dels projectes "Lletra a lletra" -Imatge 2-Ripollet, protagonista dels projectes "Lletra a lletra" -Imatge 3-Ripollet, protagonista dels projectes "Lletra a lletra" -Imatge 4-Ripollet, protagonista dels projectes "Lletra a lletra" -Imatge 5-

Durant aquest curs, l'alumnat de 4t de primÓria de l'Escola Escursell ha elaborat el llibret "Ripollet: la nostra vila", on ha treballat l'evoluciˇ del municipi a travÚs del seu escut, la importÓncia del riu Ripoll i el funcionament d'un molÝ paperer. El grup de 5Ŕ de l'Escola Gassˇ i Vidal, sota el tÝtol "El meu Ripollet", ha recopilat imatges d'espais del municipi que tenen un significat especial pels infants, els quals s'han encarregat de la descripciˇ i ediciˇ de les fotografies. "Descobrim Ripollet" Ús el projecte de l'alumnat de 5Ŕ de l'Escola Enric TatchÚ i Pol, grÓcies al qual s'han apropat a personatges ilĚlustres i elements culturals locals i han creat un conte ambientat en el centre. L'Escola Tiana de la Riba ha realitzat un treball de recerca sobre "El barri", tÝtol del seu projecte, el qual va convertir en periodistes d'investigaciˇ els alumnes de 4t, 5Ŕ i 6Ŕ.

Pel que fa al grup de persones adultes, ha escrit relats personals ambientats al municipi.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal