fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 17 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Avanç del Ple Ordinari del 31 de maig del 2018 -Política- 31/05/2018

L'Ajuntament de Ripollet celebra aquest dijous, 31 de maig, un nou Ple Ordinari. L'ordre del dia compta amb vuit punts, un dels quals està format per les cinc mocions que s'hi porten a debat. Entre els punts, destaquen l'aprovació del conveni de col·laboració amb l'Agència d'Habitatge de Catalunya per al seguiment social del reallotjament de les famílies amb recursos limitats, l'aprovació inicial de l'Ordenança general de subvencions de la corporació i els seus patronats i l'aprovació de la memòria justificativa de la forma de gestió del servei d'abastament d'aigües a Ripollet. Aquest últim punt també contempla l'aprovació inicial de la gestió directa del servei a través de l'empresa municipal "GENERA, mitjà propi Ripollet, SL".

Avanç del Ple Ordinari del 31 de maig del 2018 -Imatge 1-

Pel que fa a les mocions, ADecidim, PSC i ERC en presenten dues: la primera, "per instar al Govern espanyol i als grups parlamentaris europeus a la Comissió Europea perquè rebutgi la creació d'un producte paneuropeu de pensions individuals (PEPP)", de la Marea pensionista de Ripollet, i, la segona, "per retre homenatge als ripolletencs deportats als camps nazis amb la participació en el projecte Stolpesteine". D'altra banda, ADecidim en presenta una altra en solitari "de denúncia al caràcter patriarcal i de classe de la justícia espanyola i per la creació d'un ordenament jurídic amb perspectiva feminista".

La regidora no adscrita Mònica Laborda presenta una altra moció "per al foment de la igualtat en l'àmbit de la cultura", mentre que el grup municipal de Ciutadans en porta a debat una "per reivindicar l'hospital comarcal".

El Ple començarà a les 19.30 h i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM) i al canal Ripollet TV a YouTube.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal