fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Un total de 48 persones participen a l'observació astronòmica de Casa Natura -Medi Ambient- 28/05/2018

Uns 48 assistents van poder gaudir de la sessió d'astronomia que Casa Natura va oferir el passat dissabte, 26 de maig. Atès el nombre d'inscrits es van haver de fer dos grups.

Un total de 48 persones participen a l'observació astronòmica de Casa Natura -Imatge 1-Un total de 48 persones participen a l'observació astronòmica de Casa Natura -Imatge 2-Un total de 48 persones participen a l'observació astronòmica de Casa Natura -Imatge 3-

Dos ponents de l'Associació Astronòmica de Sabadell van donar inici a la sessió amb una projecció sobre la lluna i algunes curiositats. El públic assistent es tractava de famílies, la majoria amb nens d'entre 4 i 8 anys. Per aquest motiu, les explicacions es van adaptar per tal de fer-les prou entenedores de cara als més petits.

Després es va anar a l'esplanada superior de la zona de la Jugatecambiental de Pinetons i allà, amb dos telescopis, es va poder observar la Lluna i Venus. Els núvols que hi havia van complicar una mica la visibilitat, però es van anar movent i van permetre, de manera intermitent, fer una correcta observació. De manera improvisada, mentre els assistents esperaven el seu torn per poder observar a través dels telescopis, s'asseien pel voltant per sopar un entrepà.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal