fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 16 de juny de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El fotoperiodista Jordi Borràs presenta a Ripollet el seu llibre "Dies que duraran anys" -Cultura- 28/05/2018

Avui, dilluns 8 de maig, a les 19.30 h, tindrà lloc a El Local (C/Monturiol, 32, Ripollet) la presentació del llibre Dies que duraran anys (Ara llibres), de Jordi Borràs.

El fotoperiodista Jordi Borràs presenta a Ripollet el seu llibre "Dies que duraran anys" -Imatge 1-El fotoperiodista Jordi Borràs presenta a Ripollet el seu llibre "Dies que duraran anys" -Imatge 2-

És la segona vegada que l'autor gracienc presenta un llibre a la seu social del COP-Compromís per Ripollet. Anteriorment hi havia presentat la seva primera obra, Warcelona: una història de violència.

Es tracta d'un llibre de fotografies del mateix Jordi Borràs i altres fotògrafs, on les imatges van acompanyades de textos de reconeguts escriptors i escriptores. El llibre recull els fets esdevinguts el dia 1 d'octubre de 2017 i posteriors que "de ben segur esdevindran una fita en la memòria col·lectiva de diverses generacions de ciutadans d'aquest país".

L'autor:
Jordi Borràs és un fotoperiodista i il·lustrador freelance, membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils. Actualment col·labora, entre altres mitjans, amb El Món, El Temps, Crític i la revista basca Argia. Ha dedicat part de la seva obra professional a investigar l'extrema dreta i el nacionalisme espanyol a Catalunya. Ha publicat quatre llibres: Warcelona: Una història de violència, Plus Ultra. Una crònica gràfica de l'espanyolisme a Catalunya, Desmuntant Societat Civil Catalana i La cara B. Una altra mirada al procés.AGENDA

Festival de flamenc

Directes de Sam Viu: The Bacos

Portes obertes a la parròquia de Sant Esteve i processó eucarística

Cloenda del curs de l'aula d'extensió universitària

Taller de llengua de signes

Inauguració de l'exposició "ConcienciArte"

Taller de collage

Anyscenica: Cinema a la fresca: "El gran showman"
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal