fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
L'Escola Esportiva d'estiu del PAME obre el període d'inscripcions dilluns 28 de maig -Serveis- 25/05/2018

L'Ajuntament de Ripollet organitza, un any més, l'Escola Esportiva del Patronat Municipal d'Esports, un casal d'estiu on l'esport és el protagonista. Es desenvolupen fins a 15 activitats esportives cada setmana, adequades al grup d'edat a qui van dirigides. L'objectiu de l'Escola Esportiva és treballar la sociabilitat dels infants, fomentar la seva autonomia, afavorir el desenvolupament motor i psicomotriu i introduir l'infant en els diferents esports, sempre en el sentit més lúdic. L'Escola Esportiva està destinada a nens i nenes nascudes entre el 2004 i el 2013.

L'Escola Esportiva d'estiu del PAME obre el període d'inscripcions dilluns 28 de maig -Imatge 1-L'Escola Esportiva d'estiu del PAME obre el període d'inscripcions dilluns 28 de maig -Imatge 2-

L'Escola Esportiva romandrà oberta del 26 de juny al 27 de juliol del 2018, de 9.30 a 13.30 h. El preu per gaudir de les cinc setmanes d'Escola Esportiva és de 178,50 € pels infants empadronats a Ripollet (192,60 € pels no locals), mentre que el preu per una sola setmana són 52,50 € (56,70 € no locals). Les famílies que inscriguin germans/es en el mateix període, rebran una bonificació del 20%. Enguany s'ofereixen 300 places.

Les inscripcions, que es poden realitzar del 28 de maig al 15 de juny, s'han de realitzar de forma presencial en la consergeria (de dilluns a divendres, de 8 a 21 h, i dissabtes, de 9 a 14 h) o l'oficina del Poliesportiu Municipal (de dilluns a divendres, de 12 a 13 h, i de 18 a 20 h). Un cop finalitzi el termini, només s'admetran inscripcions en funció de la disponibilitat de places. Pel que fa al servei setmanal, hi ha un màxim de 30 places per grup i finalitzaran el dimecres anterior a la setmana a inscriure's, a les 20 h.

A l'hora de formalitzar la inscripció, cal portar la documentació necessària i realitzar el pagament per assegurar la plaça. Al web del PAME, on hi ha tota la informació, també es pot descarregar el full d'inscripció.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal