fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
C's demana recuperar el projecte de l'Hospital comarcal Ernest Lluch -Política- 23/05/2018

El grup municipal de Ciutadans (C's) ha anunciat, en una roda de premsa celebrada aquest dimarts 22, davant el terreny on s'havia previst la construcció de l'Hospital comarcal Ernest Lluch, que presentarà una moció al ple del mes de maig "per tal que aquesta infraestructura pugui arribar a seu parlamentària i al proper govern de la Generalitat i reprendre la iniciativa que va quedar damunt de la taula", ha explicat Josep Gabarra, regidor de la formació a l'Ajuntament de Ripollet.

C's demana recuperar el projecte de l'Hospital comarcal Ernest Lluch -Imatge 1-

C's vol recuperar el projecte inicial, "que comptava, no només amb el suport majoritari de la població sinó també de la comunitat sanitària", segons Gabarra, perquè "Ripollet està mancat d'infraestructures" i "l'Hospital del Parc Taulí mereix i necessita una descongestió de l'actual sistema". Per això, demanen que "l'Ajuntament de Ripollet, encapçalat pel nostre alcalde, pugui plantar-se, tan aviat hi hagi un govern nou a la Generalitat de Catalunya, davant el nou conseller de sanitat i reivindicar i demanar que aquesta estructura torni a posar-se damunt de la taula i pugui esdevenir una realitat". Segons Gabarra, el grup municipal compta amb el suport del seu grup parlamentari.

El regidor també ha exposat l'evolució del projecte, fins al 2016, quan Toni Comin, llavors conseller de Salut, "va manifestar que la prioritat del Govern de la Generalitat era comprar l'Hospital General de Catalunya com a alternativa", decisió entesa com "una fugida cap endavant, perquè s'havien de destinar els diners a altres temes que no ens han servit per res, com és el procés sobiranista".

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal