fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 16 de novembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Ripollet acull la primera de quatre jornades sobre consum responsable dins 'SSEguim treballant' -Economia- 28/05/2018

Avui, dilluns 28 de maig, tindrÓ lloc a Ripollet una Jornada de Consum Responsable i Alimentaciˇ, que comptarÓ amb diferents ponŔncies i altres activitats complementÓries, com ara una exposiciˇ i una mostra de cuina. SerÓ la primera de les quatre jornades programades en el marc del Projecte Intermunicipal per a l'impuls de l'Economia Social i SolidÓria (SSEguim Treballant), que l'Ajuntament de Ripollet, a travÚs del servei d'empresa del Patronat Municipal d'Ocupaciˇ, estÓ treballant amb els consistoris de BarberÓ, Cerdanyola i Montcada i Reixac.

Ripollet acull la primera de quatre jornades sobre consum responsable dins 'SSEguim treballant' -Imatge 1-Ripollet acull la primera de quatre jornades sobre consum responsable dins 'SSEguim treballant' -Imatge 2-

SSEguim Treballant, que va celebrar la seva primera reuniˇ formal el passat mes de marš, compta amb el suport de la Diputaciˇ de Barcelona. Una de les lÝnies de treball consisteix en difondre i sensibilitzar a la poblaciˇ envers els valors que inspiren l'economia social i solidÓria (ESS). En aquest context s'han programat les 4 Jornades sobre consum responsable, una a cadascun dels municipis.

La primera serÓ a Ripollet, amb el nom de "Jornada de Consum Responsable i Alimentaciˇ", que es durÓ a terme el pr˛xim 28 de maig, de 18 a 20 hores, a la sala d'actes del Centre Cultural. En aquesta jornada es farÓ la xerrada "Consum responsable i alimentaciˇ" i comptarÓ amb les ponŔncies segŘents:

- Ariadna Pomar. Associaciˇ Arran de terra. "Agroecologia i sobirania alimentÓria".
- └ngels Blßnquez. Jardinet sccl. "L'experiŔncia de l'horta social a Ripollet i el consum de proximitat".
- Marta Pons. Associaciˇ Plataforma Aprofitem els Aliments (PAA). Malbaratament alimentari i xarxes per l'aprofitament dels aliments.
- Alba Cßnovas. Associaciˇ Els Espigoladors. "Espigoladors, una experiŔncia pionera en la recuperaciˇ de productes de pagŔs: Es im-perfect".
- Daniel Borrell. Fundaciˇ Banc dels Aliments. "Accions per l'aprofitament dels aliments a les nostres llars".

La jornada anirÓ acompanyada de l'exposiciˇ "Malbaratament d'aliments? Amb el menjar no s'hi juga!", que romandrÓ al Mercat municipal del 22 al 28 de maig. TambÚ dins la jornada i utilitzant els recursos de l'Aula de Cuina del Mercat Municipal, el pr˛xim 26 de maig, de 10 a 13 hores, es farÓ una mostra de plats de consum responsable, preparats amb productes de sobres i de proximitat. L'activitat anirÓ a cÓrrec del Kescou.cat i del projecte de cÓtering social de l'Associaciˇ d'aturats de Ripollet i Cerdanyola.

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal