fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Una cinquantena de persones es concentren per demanar la llibertat dels 'Jordis' -Política- 17/05/2018

Coincidint amb els set mesos de l'empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, Ripollet per la Independència (ANC Ripollet) va convocar, aquest dimecres 16 de maig, una concentració a la plaça de Pere Quart per demanar el seu alliberament. Sota el lema "Ni presó ni exili, us volem a casa" una cinquantena de persones exigien "que s'arxivin totes les causes, l'alliberament dels presos i les preses polítics, el lliure retorn dels exiliats i les exiliades i que s'aturin les detencions i la persecució policial", segons acabava el manifest de l'ANC que s'hi va llegir.

Una cinquantena de persones es concentren per demanar la llibertat dels 'Jordis' -Imatge 1-Una cinquantena de persones es concentren per demanar la llibertat dels 'Jordis' -Imatge 2-Una cinquantena de persones es concentren per demanar la llibertat dels 'Jordis' -Imatge 3-

El manifest feia coincidir els set mesos amb el moment que "l'estat espanyol va deixar de ser un estat de dret i va posar tot el seu aparell al servei d'acabar allò que el franquisme no va aconseguir: coartar el pensament, l'opinió i la llibertat d'expressió". També es va fer referència a la sentència de la justícia belga, del mateix dia, la qual va rebutjar l'extradició de Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig: "La resposta de la justícia belga deixa en evidència l'absurditat de la justícia espanyola. Tots els sistemes judicials europeus que han intervingut en el cas dels nostres exiliats i exiliades desmunten la criminalització que patim per part de la justícia espanyola".

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal