fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
"CircBarri!" arriba dissabte amb una mostra de circ fet a Ripollet i tallers per a tothom -Cultura- 18/05/2018

L'Ajuntament de Ripollet, amb la col·laboració de l'Alehop!, l'AFI El Martinet, La Careta Teatre, l'Esplai La Gresca i l'Ateneu Popular de 9 Barris, organitza la primera mostra de circ social de Ripollet: "circBarri!". Tindrà lloc dissabte 19 de maig, de 17 a 20 h, i no només es portarà a terme una exhibició col·lectiva de circ fet a Ripollet, sinó també tallers didàctics oberts a tota la ciutadania i per a totes les edats sobre diverses disciplines circenses, com ara els malabars o el trapezi. La gran instal·lació de circ que acollirà el "circBarri!", s'ubicarà al parc del riu Ripoll, la qual funcionarà com un espai comunitari on s'aniran succeint les diferents exhibicions dels grups.

"CircBarri!" arriba dissabte amb una mostra de circ fet a Ripollet i tallers per a tothom -Imatge 1-"CircBarri!" arriba dissabte amb una mostra de circ fet a Ripollet i tallers per a tothom -Imatge 2-

"El sentit de la mostra és crear un espai de trobada per a la gent que fa circ a Ripollet, unes 80 persones, i de descoberta del circ", va explicar David Fontanals, regidor de Participació, a la roda de premsa celebrada el 26 d'abril. La mostra neix amb dos objectius: incorporar el circ com a art escènica en la primera línia de les polítiques culturals del municipi i descentralitzar la cultura, portant-la als barris, coincidint amb la voluntat del programa Barris al Cor, en el qual s'emmarca la mostra.

La mostra és una continuació del treball iniciat amb l'escola de circ social per a joves Alehop!, treball que ara creix amb més participants i que tindrà continuïtat el pròxim curs escolar.

S.R.





AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal