fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
SB Dance presenta "El viaje de Walter" al Teatre Auditori del Mercat Vell -Cultura- 18/05/2018

Aquest cap de setmana, SB Dance realitzarà el seu festival anual, que enguany porta per títol "El viaje de Walter". Les funcions tindran lloc al Teatre Auditori del Mercat Vell el dissabte, 19 de maig, en una única sessió a les 18 h i el diumenge, 20 de maig, en una doble sessió: a les 11.30 h i les 18 h. Les entrades s'han de reservar trucant al 644 71 31 02. En taquilla només es podrà una hora abans de cada funció.

SB Dance presenta "El viaje de Walter" al Teatre Auditori del Mercat Vell -Imatge 1-SB Dance presenta "El viaje de Walter" al Teatre Auditori del Mercat Vell -Imatge 2-

Un espectacle inspirat en llocs de Disney
L'espectacle, on participaran totes les ballarines i ballarins de SB Dance i que mostra el treball fruit de tot un any, es titula "El viaje de Walter". Es tracta d'un viatge pel món fent parades en alguns dels llocs amb els quals Walt Disney es va inspirar per realitzar les seves pel·lícules i també en alguns racons amb els quals se segueix inspirant la factoria Disney. "És un viatge que ens transportarà a llocs màgics i meravellosos a través de la música, el cant i la dansa", tal com afirmen des de SB Dance.

"Va ser una petició de totes les generacions, tant de les petites com de les grans. Però no volia fer res típic i li hem donat una volta. Hi ha algunes cançons originals i altres cantades en directe. Hem fet molta barreja, perquè no siguin tot balades", explica Susana Barea, ballarina i directora de SB Dance.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal