fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 21 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Comença la publicació dels primers vídeos de La Cuina de Ripollet -Comunicació- 17/05/2018

Ja s'han començat a publicar, al canal municipal de Youtube, Ripollet TV, els primers vídeos de les receptes de La Cuina de Ripollet. Una vintena de persones, entre voluntaris i paradistes del Mercat, elaboren, cara al públic, diferents especialitats de cuina local i del món. Les sessions, que són obertes al públic i gratuïtes, van començar a finals d'abril i tindran lloc, fins a finals de juliol, els dimecres a la tarda, coincidint amb l'ampliació de l'horari d'obertura del mercat.

Comença la publicació dels primers vídeos de La Cuina de Ripollet -Imatge 1-Comença la publicació dels primers vídeos de La Cuina de Ripollet -Imatge 2-

Es tracta d'un projecte impulsat per la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Ripollet, amb el suport del Consorci per a la Normalització Lingüística. Es desenvolupa a la nova aula de cuina del Mercat Municipal i té per objectiu mostrar la riquesa gastronòmica de la ciutat, així com la varietat de productes del Mercat Municipal. Per donar-li més projecció, es farà un vídeo de cadascun dels plats cuinats i al final de les jornades s'editarà el receptari.

Les primeres sessions han tocat la cuina del Marroc, l'Índia, Rússia, Nicaragua i Hondures. Seguidament, passaran per Cuba, Equador i Guinea Conakry. A mitjan juny serà el torn dels paradistes del Mercat, que promocionaran la qualitat i proximitat dels seus productes, amb receptes la guatita feta amb menuts, fricandó de carn de cavall, les galtes a la xocolata, postres com el Red Velvet i els plats dels bars de Mercat: patates a la importància, d'origen lleonès; els callos i la clàssica truita de patates. En el tancament d'aquestes jornades, gaudirem del pollastre rostit.

ENLLAÇOS A LES RECEPTES DE RIPOLLET TV A YOUTUBE
- Kolbaska de xocolata (Rússia) https://youtu.be/8xZOcL7b36w
- Samoses de verdura (Índia) https://youtu.be/6O4s4P_ZuYY
- Cuscús (Marroc) https://youtu.be/uO9VnoVq44A
- Bastela de pollastre (Marroc) https://youtu.be/Y_5tfSkSHSw
- Pizza berber (Marroc) https://youtu.be/-IUTUr5PG-o
- Pa de sèmola (Marroc) https://youtu.be/ur7IOK_er-w
- Tè àrab (Marroc) https://youtu.be/8JYjP3HUWHInoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal