fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Les Jugatecambientals dels parcs dels Pinetons i de Massot acullen el Bioblitz Metropolità -Medi Ambient- 15/05/2018

El pròxim 20 de maig tindrà lloc el 1r Bioblitz Metropolità a les Jugatecambientals del parc dels Pinetons i de Massot. Es tracta de la primera activitat simultània a totes les Jugatecambientals i que permetrà avançar en el coneixement de la biodiversitat dels parcs i les platges metropolitanes. La Jugatecambiental del parc dels Pinetons, on es farà una sessió d'anellament d'ocells, i la del parc de Massot tindran lloc a partir de les 11.30 h, com la resta de diumenges des que es va iniciar aquesta activitat el passat mes de febrer. 

Les Jugatecambientals dels parcs dels Pinetons i de Massot acullen el Bioblitz Metropolità  -Imatge 1-Les Jugatecambientals dels parcs dels Pinetons i de Massot acullen el Bioblitz Metropolità  -Imatge 2-

Bioblitz Metropolità, ciència ciutadana
L'AMB Parcs, organitzadora d'aquesta activitat, demana que les dades obtingudes durant la jornada de recerca es pugin a les plataformes "ocells del jardí" i "ornitho" (en cas que no siguin ocells) de l'ICO, per tal que quedin recollides en el visor de fauna.

L'AMB Parcs també recorda que a la plataforma "ocells del jardí", quan es crea l'usuari, si encara no s'ha fet, s'ha de donar d'alta el parc o la platja, i quan es demani el nom del jardí, s'ha de posar: "Parc_nom del parc". En canvi, a "Ornitho", l'usuari s'haurà de donar d'alta de manera particular, ja que no contempla aquesta possibilitat.

M.F.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal