fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 26 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'Associació Cultural i CFA Jaume Tuset inauguren l'exposició i presenten el nou logotip del centre -Cultura- 08/05/2018

La "Mostra bianual de Tallers de l'Associaciˇ i 40Ŕ aniversari del CFA Jaume Tuset" ha quedat inaugurada aquest dilluns, 7 de maig, al Centre Cultural. L'exposiciˇ presenta els treballs que els alumnes dels taller d'art de l'Associaciˇ Cultural del centre (cerÓmica, pintura, punt de creu i fotografia i vÝdeo digital) han realitzat durant el curs. Aprofitant l'efemŔride del 40Ŕ aniversari del centre, la mostra tambÚ compta amb uns plafons informatius i fotografies ilĚlustratives de la seva hist˛ria.

L'acte d'inauguraciˇ ha estat introdu´t per Paqui Dorado, tŔcnica de Cultura de l'Ajuntament de Ripollet, qui ha destacat el mode de funcionament del CFA Jaume Tuset: "El seu sistema de treball colĚlaboratiu Ús tot un referent". Juanjo Puertas, president de l'Associaciˇ Cultural, ha agra´t l'obsequi que la tallerista de punt de creu Miracles Alba ha entregat a l'escola. Es tracta d'un quadre de punt de creu commemoratiu del 40Ŕ aniversari en l'elaboraciˇ del qual han participat els alumnes del taller.

La directora de l'Escola d'Adults, Montse Fisas, durant la seva intervenciˇ, ha volgut agra´r la tasca de totes les persones que imparteixen els tallers i la seva implicaciˇ en el projecte. Fisas ha cedit la paraula a "dos referents": Maria JosÚ Brianso i Montse CastellvÝ, dues de les fundadores del centre i responsables de l'elaboraciˇ dels plafons informatius que s'exposen a la mostra. CastellvÝ ha destacat la importÓncia dels tallers, ja presents des dels inicis, i la participaciˇ com a tret essencial del projecte. Brianso, per la seva banda, ha lloat la tasca dels talleristes: "DesprÚs de 40 anys, hem estat capašos de mantenir la participaciˇ i el mŔrit estÓ en les persones voluntÓries que ho fan possible".

L'Associació Cultural i CFA Jaume Tuset inauguren l'exposició i presenten el nou logotip del centre -Imatge 1-L'Associació Cultural i CFA Jaume Tuset inauguren l'exposició i presenten el nou logotip del centre -Imatge 2-L'Associació Cultural i CFA Jaume Tuset inauguren l'exposició i presenten el nou logotip del centre -Imatge 3-L'Associació Cultural i CFA Jaume Tuset inauguren l'exposició i presenten el nou logotip del centre -Imatge 4-L'Associació Cultural i CFA Jaume Tuset inauguren l'exposició i presenten el nou logotip del centre -Imatge 5-

Nou logotip del CFA Jaume Tuset
L'acte d'inauguraciˇ ha servit per presentar el nou logotip del CFA Jaume Tuset, el qual s'ha triat entre els divuit dissenys que es van presentar al concurs convocat pel centre. Un jurat format per cinc persones (dues persones de l'Associaciˇ Cultural, dues de l'Escola i un tŔcnic de l'Ajuntament) ha estat l'encarregat de prendre la decisiˇ basant-se tant en criteris tŔcnics i artÝstics, buscant una imatge que resumÝs l'essŔncia de l'Escola.

El logotip guanyador Ús obra de Jose Puente, el qual ha rebut un diploma en mans d'una de les membres del jurat i un premi valorat en 200 Ç. El segon premi, 100 Ç, ha estat pel logotip dissenyat per Nico Gßmez.
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal