fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Les famílies protesten a Sabadell contra la massificació a les aules -Educació- 03/05/2018

Una trentena de persones, principalment pares i mares de l'escola Els Pinetons, van concentrar-se el passat dijous, 30 d'abril, a les portes dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Sabadell per protestar contra la massificació a les aules de secundària. Les famílies van deixar palès el seu malestar per la situació actual, a la qual s'ha arribat tot i les demandes de la comunitat educativa de treballar amb previsió i trobar una solució a la manca d'espais que ja es preveia. Amb la frase 'L'alumnat de Ripollet no som ni anxoves ni sardines, prou massificació', van empaperar l'edifici.

Les famílies protesten a Sabadell contra la massificació a les aules  -Imatge 1-Les famílies protesten a Sabadell contra la massificació a les aules  -Imatge 2-Les famílies protesten a Sabadell contra la massificació a les aules  -Imatge 3-

De cara al curs vinent, la Generalitat preveu la instal·lació d'un mòdul a l'institut Can Mas per tal de fer front a l'augment de la demanda, després de la negativa als projectes d'instituts escoles d'El Martinet i Els Pinetons. Les famílies d'Els Pinetons tampoc estan d'acord amb el tancament d'una línia de P3 a la seva escola, enlloc d'optar per la reducció de ràtios. Una opinió que comparteixen amb l'Ajuntament de Ripollet. En els darrers mesos, l'alcalde ha mantingut diverses reunions tant amb el director general de Centres Públics, Antoni Massegú, com amb responsables dels Serveis Territorials a Sabadell. El govern espera amb optimisme poder aconseguir millores, si no pel curs vinent, pel següent.

Fotos: AFA Els Pinetons

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal