fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Tornen les gimcanes de descoberta dels parcs de Ripollet -Medi Ambient- 03/05/2018

Aquest dijous, 3 de maig, el parc Carles Ferré inaugurarà l'activitat "Explora el teu parc", que torna un any més a Ripollet per dinamitzar els parcs del municipi i posar en relleu els seus elements patrimonials. Els alumnes d'Integració Social i Educació Infantil de l'Institut Lluís Companys, amb el suport de la Casa Natura, seran els encarregats de dur a terme les diferents sessions, obertes a tota la ciutadania, que tenen com a objectiu conèixer a través del joc els parcs de la ciutat i aprendre conceptes relacionats amb el medi natural i la història local.

Tornen les gimcanes de descoberta dels parcs de Ripollet -Imatge 1-Tornen les gimcanes de descoberta dels parcs de Ripollet -Imatge 2-Tornen les gimcanes de descoberta dels parcs de Ripollet -Imatge 3-

L'activitat consisteix en una gimcana autoguiada i/o jocs a realitzar en diferents parcs del municipi, els dimarts i dijous del mes de maig, de 16.30 a 18 h. Els parcs que s'exploraran són el Carles Ferré (3 de maig), dels Mestres (8 de maig), Norbert Fusté (10 de maig), de la Solidaritat (15 de maig), Oriol Martorell (17 de maig), Dolores Ibárruri (22 de maig) i del riu Ripoll (24 de maig).

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal