fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Comença el període de preinscripció a les escoles bressol de Ripollet -Educació- 02/05/2018

La preinscripció a les escoles bressol públiques de Ripollet, EBP La Rodeta del Molí i EBP La Verema, es podrà realitzar del 2 a l'11 de maig. Com a novetat d'enguany, les sol·licituds s'han de presentar a la Regidoria d'Educació, als matins, de 10 a 13 h, i a les tardes, de dimecres i divendres, de 15 a 19 h.

Comença el període de preinscripció a les escoles bressol de Ripollet -Imatge 1-

Les llistes amb punts es publicaran el 22 de maig a les dues escoles bressol i a la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Ripollet. A partir del 23 de maig i fins al 25, estarà obert el termini per a presentar reclamacions, les quals s'hauran de presentar a l'escola escollida en primer lloc. El sorteig públic es farà el 25 de maig a les 12 h al Centre Cultural i la publicació de les llistes amb l'alumnat admès sortirà l'1 de juny.

En tots els casos, les famílies cal que adjuntin els originals i fotocòpies del llibre de família i del DNI de la persona sol·licitant. A més, també caldrà aportar la documentació acreditativa dels diferents criteris de baremació, que només s'ha de presentar si s'al·leguen.

La informació completa es pot trobar al web municipal de les escoles bressol
Poden consultar tota la informació sobre aquests criteris i la documentació a presentar en cada cas en el web de l'Ajuntament relatiu a la preinscripció i matrícula a les escoles bressol públiques de Ripollet. Des d'aquest web, també es pot descarregar el full de la sol·licitud de preinscripció al primer cicle d'educació infantil en llars d'infants públiques.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal