fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 19 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Ajornat el 'Ripollet Cultiva't' 2018 per la pluja -Medi Ambient- 04/05/2018

Aquest diumenge, 6 de maig, estava prevista una nova edició del "Ripollet Cultiva't", però ha quedat ajornada per la pluja. S'està treballant per buscar una nova data per programar les activitats, les quals estan relacionades amb el coneixement del riu i el seu entorn i amb l'horta urbana. Totes són gratuïtes i s'havien de desenvolupar durant tot el matí, principalment, a la zona de l'horta social del Molí d'en Xec.

Ajornat el 'Ripollet Cultiva't' 2018 per la pluja -Imatge 1-

Programa d'activitats:
- A les 10 hores, "Actuem pel riu Ripoll", una activitat de descoberta al riu Ripoll organitzada per la Casa Natura. En aquest cas, cal inscripció prèvia a casanatura@ripollet.cat, fins el dia 4 de maig. El punt de trobada serà davant del box de l'R-bici, al parc del riu Ripoll.

- A les 11 hores, "Taller d'esqueixos i hormones d'arrelament naturals", per aprendre a fer esqueixos i conèixer diferents substàncies i preparacions naturals per afavorir l'arrelament d'estaques i esqueixos. Aquest taller és a càrrec de la cooperativa Jardinet.

- A les 12 hores, "Un esmorzar molt orgànic", on la Casa Natura convida a fer un esmorzar saludable a l'horta social del Molí d'en Xec.

- A les 12.30 h, "Paraules màgiques", espectacle familiar de màgia, a càrrec d'Anahí Trebol.

A més, l'horta social del Molí d'en Xec acollirà l'exposició "Som riu Ripollet", un recull del pasat, present i futur de l'entorn fluvial del nostre municipi.

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal