fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 19 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 27 d'abril del 2018 -Comunicació- 27/04/2018

Hem començat l'Info d'avui amb Mireia Folguera, que ens ha portat la crònica del ple ordinari d'aquest mes d'abril, que va tenir lloc ahir al vespre. Després, hem rebut Josep Gabarra, regidor de Ciutadans, formació que va presentar una moció sobre el sistema de recollida de residus i que es va aprovar. Hem parlat d'aquest acord i del moment que viu el grup un any abans de les eleccions municipals.

Hem parlat d'ocupació amb Antonio Quesada, coordinador de l'àrea de Desenvolupament econòmic de l'Ajuntament de Ripollet, dels diferents programes ocupacionals que es posen en marxa des del Patronat i de la seva incidència en el municipi.

La setmana vinent torna el punt de lloguer de bicicletes, R-Bici, un servei d'èxit durant els mesos estivals. Hem entrevistat el regidor de Mobilitat, Fran Sánchez, per conèixer tots els detalls d'aquesta temporada.

Des de la Unió de Comerciants de Ripollet ens han presentat el tercer concurs "El Parany a l'Aparador", que comença la setmana vinent, dirigit als infants del municipi. També hem parlat de Txi Kung i de les activitats de l'associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica de Ripollet. I hem acabat el programa parlant de la celebració del Dia Internacional de la Dansa, aquest cap de setmana, amb Juan López, d'Epidemic Dance Show.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres, a partir de les 17 h, i diumenge, a les 13 h. També el podeu escoltar online o descarregar-lo al web de Ripollet Ràdio.

(Fotografies: Antonio Quesada, coordinador de l'àrea de Desenvolupament econòmic de l'Ajuntament de Ripollet; Josep Gabarra, regidor de Ciutadans; Sergi Samper, president de la UCR, i Ingrid Vergara, dinamitzadora comercial; i Matilde Bulbena, Mª del Valle Priego i Maika Muñoz, membres de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica de Ripollet.

Info de la setmana: 27 d'abril del 2018 -Imatge 1-Info de la setmana: 27 d'abril del 2018 -Imatge 2-Info de la setmana: 27 d'abril del 2018 -Imatge 3-Info de la setmana: 27 d'abril del 2018 -Imatge 4-noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal