fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Dotze entitats i el PAME conformen l'oferta d'activitats d'estiu de lleure i esportives 2018 -Joventut- 25/04/2018

La Comissió d'activitats d'estiu de lleure i esportives ofereix tota una sèrie d'activitats per a infants i joves pels propers mesos de juny i juliol. Aquesta comissió està integrada per diferents entitats de lleure, entitats esportives i associacions de famílies d'alumnes de les escoles públiques de Ripollet, amb el suport de l'Ajuntament de Ripollet.

Dotze entitats i el PAME conformen l'oferta d'activitats d'estiu de lleure i esportives 2018 -Imatge 1-
Així, enguany són un total de dotze les entitats presenten les seves propostes d'estiu per infants i joves: CE la Gresca, CE l'Estel, AMPA Ginesta, Ampa Enric Tatché, AMPA Gassó i Vidal, Afa Els Pinetons, AFI el Martinet, Escola de Futbol Base Asociación Deportiva, Club Tenis Ripollet, Bàsquet Sant Gabriel, Associació de Futbol Sala Ripollet i el Club de Fútbol Ripollet.

Per inscriure als infants i joves als casals i campus esportius cal que les famílies es dirigeixin a les entitats que organitzen aquestes activitats. Les dates i resta d'informació es pot consultar al llibret que es farà arribar a les famílies a través de les escoles i també es difondrà a les xarxes socials municipals.

A més, com cada any, l'Ajuntament de Ripollet ofereix l'Escola Esportiva del PAME amb activitats educatives dins d'un marc tècnic per a infants i joves nascuts entre 2004 i 2013. Les persones interessades poden consultar la informació a www.pame-ripollet.org.

En aquestes activitats d'estiu, l'Ajuntament gestiona les peticions i demandes de les diferents entitats i regula la normativa d'ús d'instal·lacions municipals. Igualment, cedeix gratuïtament els espais municipals,  assumint les despeses de neteges i subministres (llum, aigua i gas) de les instal·lacions cedides. A més, l'Ajuntament atorga una subvenció per les entitats que organitzen directament els casals i campus en concepte de suport a la contractació de personal.

Cal afegir també que, a través del departament de Serveis Socials, s'atorguen ajuts econòmics per a aquelles famílies que tinguin dificultats per fer front al cost total de les activitats. El període per aquestes sol·licituds comença el dilluns 23 d'abril i finalitza el divendres 18 de maig. Les famílies interessades han de demanar hora a Serveis Socials, situat al carrer de la Salut, 1 o a través del telèfon 93 504 60 07.


Icona Fitxer PDF - 1 Mb - ripollet-jov-casals2018-200418.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal