fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 19 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Ripollet ja compta amb dotze persones alimentadores de gats -Serveis- 24/04/2018

El passat 21 d'abril, dues persones van rebre la formació necessària per acreditar-se com a alimentadores de gats al municipi. Amb aquesta incorporació, l'equip d'alimentadors/es de gats al municipi arriba a la dotzena. Totes elles són persones voluntàries que s'encarreguen de gaqrantir una alimentació correcta a les colònies de gats.

Ripollet ja compta amb dotze persones alimentadores de gats -Imatge 1-Ripollet ja compta amb dotze persones alimentadores de gats -Imatge 2-

La regidoria de Protecció Animal de l'Ajuntament de Ripollet va crear el carnet de persona alimentadora de gats el 2017 amb l'objectiu de regular aquesta pràctica i acreditar les persones voluntàries que s'encarreguen de donar menjar i beure a les colònies de gats controlades que hi ha al municipi. De fet, està prohibit alimentar-los sense l'obtenció prèvia d'aquest carnet.

Les persones interesades en rebre el carnet d'alimentadores de gats poden contactar amb el 93.504.60.00 o enviar un correu electrònic a proteccioanimal@ripollet.cat per a més informació.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal