fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 20 d'abril del 2018 -Comunicació- 20/04/2018

Hem començat l'Info d'avui parlant de comerç i del Mercat Municipal amb la regidora de Comerç, Indústria i Turisme i Mercat Municipal, Pilar Castillejo. I és que a partir de la pròxima setmana, el Mercat obrirà tots els dimecres a la tarda i aprofitaran per a endegar el projecte "La cuina del mercat".

Info de la setmana: 20 d'abril del 2018 -Imatge 1-Info de la setmana: 20 d'abril del 2018 -Imatge 2-Info de la setmana: 20 d'abril del 2018 -Imatge 3-Info de la setmana: 20 d'abril del 2018 -Imatge 4-

El passat divendres, 13 d'abril, es va fer oficial l'elecció de Jordi Soldevila com a candidat per Esquerra Republicana a l'alcaldia a les pròximes Eleccions Municipals del 2019. L'hem tingut als nostres estudis per parlar-ne.

També ens ha acompanyat Mònica Jiménez, presidenta de l'associació Animales Ripollet, per parlar-nos sobre el protocol elaborat conjuntament amb la Regidoria de Protecció Animal i la Policia Local per a la gestió d'animals de companyia perduts, abandonats o ferits.

La segona hora del programa l'hem dedicat a parlar de Sant Jordi. Una diada, la de 2018, que per a molts ripolletencs serà recordada pel naixement i bateig d'un nou símbol del bestiari popular local, el Drac de Ripollet. N'hem parlat amb el regidor de Participació, Patrimoni i Memòria Històrica, David Fontanals.

També hem parlat de la fira d'entitats, amb Roser Peris i alguns dels alumnes que participen a la comissió coorganitzadora encapçalada pel Servei Comunitari de l'institut Can Mas. I hem acabat parlant de llibres, amb les novetats del Racó de les lletres locals 2018, i ho hem fet amb la seva responsable, la periodista Àngels Leiva.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 h. També el podeu escoltar online o descarregar-lo al web de Ripollet Ràdio.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

Fotografies: Jordi Soldevila, alcaldable per ERC Ripollet; Mònica Jiménez, presidenta d'Animales Ripollet; David Fontanals, regidor de Participació, Patrimoni i Memòria Històrica; Roser Peris i alumnes, del servei comunitari de l'institut Can Mas.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal