fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
L'INS Lluís Companys inaugura aquest Sant Jordi la biblioteca i sala d'estudi Andreu Solà -Educació- 23/04/2018

Aquest dilluns, 23 d'abril, la Diada de Sant Jordi acollirà l'acte d'inauguració de la biblioteca Andreu Solà, que tindrà lloc a l'institut Lluís Companys a les 16.30 h. L'acte comptarà amb activitats culturals a càrrec dels alumnes del centre, com ara contacontes i concerts, així com el lliurament del premi del concurs d'Instagram "Moments de lectura Lluís Companys".

L'INS Lluís Companys inaugura aquest Sant Jordi la biblioteca i sala d'estudi Andreu Solà -Imatge 1-

Durant aquest curs, s'han portat a terme diversos canvis per renovar físicament i conceptualment la biblioteca amb l'objectiu de convertir-la en un espai de convivència entre tots els membres de la comunitat educativa. Així, la biblioteca, a més d'oferir un servei de préstec de llibres i d'esdevenir una sala d'estudi per als alumnes del centre, també vol ser l'instrument per realitzar activitats que impliquin les famílies dels estudiants i a la ciutadania del municipi en general. Aquesta renovació de la biblioteca s'emmarca dins del projecte Biblio(r)evolució, organitzat per la Fundació Jaume Bofill.

Activitats del mes de maig de la biblioteca Andreu Solà
Hi ha dues activitats programades al maig: una trobada d'escriptors i lectors, oberta a tot el municipi, i un club de lectura per a famílies d'alumnes del centre.

El dijous, 3 de maig, a les 17 h, es realitzarà la "1a trobada 2x1: escriptors i lectors", on els autors joves de Ripollet podran parlar de les seves obres, compartir experiències, crear xarxa i fer difusió. Es tracta d'una activitat oberta a tot el municipi. D'altra banda, el 24 de maig, a les 19 h, hi haurà el club de lectura per a famílies, on es podran compartir impressions del llibre "Un fill", d'Alejandro Palomas.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal