fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
24 empreses de Ripollet i rodalies col·laboren amb el Pla de Transició al Treball del PMO -Economia- 20/04/2018

El Servei de Transició Escola-Treball del Patronat Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Ripollet, amb la participació de la Diputació de Barcelona, ofereix novament enguany els Programes de Formació i Inserció - Pla de transició al treball (PFI-PTT). Els joves participants ho fan en dues especialitats, auxiliar d'imatge (perruqueria i estètica) i auxiliar d'activitats d'oficina i en serveis administratius general. Desprès d'un període de formació, l'alumnat del PFI farà una estada de dos mesos en centres de treball, gràcies a la col·laboració de 24 empreses de Ripollet i rodalies.

24 empreses de Ripollet i rodalies col·laboren amb el Pla de Transició al Treball del PMO -Imatge 1-

El mòdul de pràctiques en empreses és la darrera fase del pla, en la qual es troben en aquests moments ambdós programes. Prèviament, l'alumnat del PFI ha passat el període de formació sobre els continguts requerits per obtenir una qualificació professional completa dins de les seves famílies professionals. Des del PMO destaquen la importància d'aquesta fase d'estada en centres de treball per l'apropament al món laboral i a la realitat que es trobaran els alumnes dins el mercat de treball.

Aquestes 24 empreses acolliran als joves durant els propers dos mesos amb l'objectiu de continuar el treball d'aprenentatge imprescindible que els permeti accedir al mercat de treball amb millors possibilitats d'obtenir una ocupació qualificada i duradora. El servei de Transició - Escola, ofert pel Patronat d'Ocupació amb la col·laboració de les empreses del municipi, esdevé així, un any més, una oportunitat formativa i d'ocupació per a joves del municipi de Ripollet.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal