fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 19 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
L'INS Lluís Companys inicia una campanya de recollida de roba en el marc del seu projecte solidari -Educació- 19/04/2018

L'Institut Lluís Companys ha iniciat una segona campanya de recollida de roba i calçat usat per a la Fundació Gloor. Les donacions es poden fer a l'Espai solidari del centre, ubicat al vestíbul, fins al 26 d'abril.

Aquesta campanya s'emmarca dins el nou projecte solidari de la comunitat educativa del centre, el qual té l'objectiu de millorar el nostre entorn amb petites accions. L'última activitat que es va portar a terme, al mes de març, va ser una campanya de recollida de fons contra el càncer infantil, però el 2017, ja es va organitzar una recollida de roba i un recapte d'aliments.

L'INS Lluís Companys inicia una campanya de recollida de roba en el marc del seu projecte solidari -Imatge 1-L'INS Lluís Companys inicia una campanya de recollida de roba en el marc del seu projecte solidari -Imatge 2-

Pel que fa a les pròximes activitats, el dia 23 d'abril, l'alumnat vendrà roses i productes solidaris a la parada de l'Institut a la rambla de Sant Esteve i, el 10 de maig, s'ha organitzat una jornada de donació de sang. La unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits s'instal·larà davant del centre, de 9 a 14 h, i de 16.30 a 21 h. Els alumnes de batxillerat i cicles formatius han estat els encarregats d'elaborar els materials de difusió, com ara el cartell, i seran els responsables d'atendre els donants abans i després de la donació. Al març, aquests alumnes van participar en una xerrada a càrrec del Banc de Sang i Teixits, per formar-se sobre tot el procediment de les donacions de sang.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal