fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El Consell Comarcal del Vallès Occidental celebra el seu 30è aniversari -Política- 18/04/2018

El Consell Comarcal del Vallès Occidental va celebrar el seu 30è aniversari, en un solemne acte commemoratiu, el dimarts, 17 de març, que va comptar amb la presència de moltes de les persones que n'han format part al llarg d'aquestes tres dècades. La representació de l'Ajuntament de Ripollet va anar a càrrec de l'alcalde de la ciutat, Josep Maria Osuna, que també és conseller comarcal i president de la Comissió de la Transparència del mateix i l'històric regidor del COP, Jacint Padró, qui va donar testimoni de la seva experiència als inicis del Consell. També va assistir-hi l'anterior alcalde, Juan Parralejo (PSC).

El Consell Comarcal del Vallès Occidental celebra el seu 30è aniversari -Imatge 1-El Consell Comarcal del Vallès Occidental celebra el seu 30è aniversari -Imatge 2-El Consell Comarcal del Vallès Occidental celebra el seu 30è aniversari -Imatge 3-El Consell Comarcal del Vallès Occidental celebra el seu 30è aniversari -Imatge 4-El Consell Comarcal del Vallès Occidental celebra el seu 30è aniversari -Imatge 5-

La presidenta de la Diputació, Mercè Conesa i el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, van coincidir a destacar la importància del Consell Comarcal, especialment pel suport que donen als municipis petits, en transport escolar, atenció a la infància, ocupació i cura dels boscos. A les intervencions dels expresidents comarcals, es va destacar l'esforç per superar el partidisme i crear un clima d'entesa pel bé comú i van recordar les dificultats per endegar l'ens, que va néixer amb una indefinició sobre les seves funcions i infradotat pressupostàriament. Va cloure la celebració, una taula representants dels diferents colors polítics de la comarca. L'exregidor ripolletenc, Jacint Padró, va rememorar la seva experiència, no mancada de dificultats en els seus inicis, per la carència de serveis que es patia i el frontisme polític.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal